Δείγματα της πολιτισμένης και κοσμοπολίτικης διακυβέρνησης των σοσιαλιστών του Γιώργου Α. Παπανδρέου!!!

 

Για δεύτερη ημέρα τα «σώματα ασφαλείας» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη του κύριου Χρυσοχοΐδη, δημιουργούν πρόβλημα στο σημερινό ειρηνικό συλλαλητήριο των μαθητών και καθηγητών.

Απ’ ό,τι μαθαίνουμε από μαθητές που είναι αυτή την στιγμή στην πορεία, τα ΜΑΤ παίζουν ένα περίεργο παιχνίδι. Εμφανίζονται κατά διαστήματα. Πλησιάζουν πολύ κοντά στους μαθητές και τους προκαλούν με σεξιστικά και αγοραία σχόλια. Μερικά παιδιά αρχίζουν να τους πετάνε νεράντζια και αυτοί τότε βρίσκουν την αφορμή να αρχίσουν τα δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Σε άλλες περιπτώσεις στρίμωχναν δεκατετράχρονα δίχως να τους δίνουν διεξόδους διαφυγής. Σε κάθε περίπτωση μόνο όταν εμφανίζονταν τα ΜΑΤ υπήρχε πρόβλημα.

Οι εκατοντάδες «προσαγωγές» για λόγους που δεν τους δικαιολογεί κανένας παρά την επιμονή των συλληφθέντων, ο ζωώδης τρόπος που φέρονται στα παιδιά μας στη ΓΑΔΑ ή στο Αλλοδαπών είναι η πολιτισμένη και κοσμοπολίτικη διακυβέρνηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου. Δημοσιογράφος που συνελλήφθη (αφέθηκε μια ώρα μετά ελεύθερος) όταν ρώτησε την αιτία του απάντησαν να μην ρωτάει αλλά να κάνει ότι του λένε. Στη συνέχεια  είπε ότι είναι δημοσιογράφος και κάνει την δουλειά του και η απάντηση ήταν «Χέστηκα»!!!

Αυτή η πρακτική που ακολουθεί η Αστυνομία Προστασίας του Πολίτη είναι μήνυμα προς όλη την κοινωνία.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει η νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με την προκλητική πρακτική των «σωμάτων ασφαλείας» της;

ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ. 
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Υπάρχει όμως ο κίνδυνος, παρά τους σχεδιασμούς στα σοσιαλιστικά γραφεία, αυτή η συμπεριφορά να εξαγριώσει περισσότερο κόσμο.
Αν έμαθαν κάτι από πέρυσι είναι ότι τα παιδιά μας, η νέα γενιά γενικά, δεν σκύβει εύκολα το κεφάλι. Αν η πολιτική ηγεσία δεν το καταλαβαίνει τότε θα είναι η μόνη υπεύθυνη σε ό,τι συμβεί στην συνέχεια.

Επιτέλους όχι άλλα δείγματα της πολιτισμένης και κοσμοπολίτικης διακυβέρνησης των Ελλήνων Σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ!!

2 comments on “Δείγματα της πολιτισμένης και κοσμοπολίτικης διακυβέρνησης των σοσιαλιστών του Γιώργου Α. Παπανδρέου!!!

  1. Παράθεμα: ΜΑΤ και κουκουλοφόροι ΜΑΖΙ στα Χανιά « Κανάλι

  2. Παράθεμα: Όλα τα ήξεραν. Αλλά το χούι (ΘΑ ΘΑ ΘΑ) δεν φεύγει. « Κανάλι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s