«Υπάρχει διαφθορά, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτήν…»

 

Παρασκευή 15/10/2010  Βουλή, λίγες ώρες πριν…

Την διαφθορά που επιμελώς δημιούργησε, ανάθρεψε και συντήρησε ο δικομματισμός τα τελευταία 35 χρόνια, σήμερα μόνο ο δικομματισμός, απ’ ότι φαίνεται, έχει δικαίωμα να την διαχειρίζεται, ακόμη και να την σχολιάζει.
Έτσι ο κ. Πετσάλνικος ασκώντας λογοκρισία απαγόρευσε στον κ. Τσίπρα να μιλάει για διαφθορά στην Βουλή. Κατά τον κ. Πετσάλνικο και τον κ. Παπανδρέου μόνο ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Πάγκαλος, ίσως και ένας δύο ακόμη, έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για διαφθορά.
Από την μεριά τους είναι σωστό αυτό, γιατί αν τους ξεφύγει λίγο τότε άντε να το μαζέψουν!!!
Από την μεριά μας;;;

3 comments on “«Υπάρχει διαφθορά, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτήν…»

  1. Ο πρόεδρος της Βουλής είπε στον Τσίπρα οτι δεν είναι σοβαρός όταν μιλάει έτσι ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Ο Τσίπρας είπε για «κοινοβούλιο της διαφθοράς» και εκεί ήταν η ένσταση του Πετσάλνικου. Δεν είπε ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου για «κοινοβούλιο της διαφθοράς» οπότε…

  2. @1 pa8ok, νταξναούμ!

    @2 Χαλανδριώτη, Δηλαδή εσύ λες ότι έχουμε ένα υγιές κοινοβούλιο σε μια διεφθαρμένη χώρα!!! Εκτός αν διαφωνείς με τον πρωθυπουργό και δεν υπάρχει διαφθορά πουθενά. Σε περίπτωση όμως που συμφωνείς με τον ΓΑΠ και λες ότι υπάρχει διαφθορά από πολύ παλιά, για πες μου πως τα κατάφερε το θηρίο και έμεινε άφθαρτο παρ’ όλο που ήταν υπουργός από το 1985; Αν κάνεις την προσπάθεια να μου απαντήσεις το ερώτημά μου, τότε κάνε άλλη μια προσπάθια να μου απαντήσεις πως κατάφερε και έμεινε και ο Πάγκαλος άφθαρτος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s