«Συμμαχία στον Πειραιά» : Δελτίο Τύπου

 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 21/10/2010

                                                                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Προς όλα τα ΜΜΕ

και τους δημοσιογράφους εφημερίδων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : δώστε προσοχή στην παρακάτω ανακοίνωσή μας, ώστε να ενημερώνονται σωστά οι πολίτες :Ο Νίκος ΛΕΓΑΚΗΣ, που έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή, επελέγη απ΄όλους μας ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά», ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο ενεργών πολιτών, προϊόν της συνεργασίας τριών αυτόνομων αυτοδιοικητικών κινήσεων, με πολύχρονη παρουσία στην πόλη: της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πειραιά (ΑΚΙΚΑΠ), του «Λιμανιού της Αγωνίας» και της Κίνησης «Πολίτες για την Αναγέννηση του Πειραιά».


Η πολιτική στήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στον Πειραιά» από τη Δημοκρατική Αριστερά, τους Οικολόγους Πράσινους και το ΣΥΡΙΖΑ είναι αποδεκτή και επιθυμητή,
αλλά σε καμιά περίπτωση το ψηφοδέλτιό μας δεν είναι ψηφοδέλτιο κομματικής εκπροσώπησης.

Ως εκ τούτου, μεταδιδόμενες ή δημοσιευόμενες περιγραφές, όπως  «πέθανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά του ΣΥΝ» ή «του ΣΥΡΙΖΑ» κ.ά., δεν πληροφορούν σωστά και με εγκυρότητα τους πολίτες. 

Όλες και όλοι που συμμετέχουμε  σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο, ανεξάρτητα από την κομματική μας ένταξη ή προτίμηση,  έχουμε συναποφασίσει τα παραπάνω ομόφωνα, και φυσικά και με το Νίκο Λεγάκη. Εμείς τιμάμε αυτή τη συμφωνία. Άλλωστε το οφείλουμε στη μνήμη του. 

Παρακαλούμε για την ακριβή  δημοσιογραφική αποτύπωση των παραπάνω. 

.

.

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

3 comments on “«Συμμαχία στον Πειραιά» : Δελτίο Τύπου

 1. Διαβάζουμε στον ιστοχώρο από «Το λιμάνι της Αγωνίας»
  http://tolimanitisagonias.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

  ΝΙΚΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ

  • Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί συνεχώς στα Καμίνια του Πειραιά.
  • Υπήρξε απόφοιτος, με άριστα, του Α’ Πρότυπου Γυμνασίου Αρρένων Πειραιά (τώρα Ιωνίδειος σχολή).
  • Εφοίτησε στην Οδοντιατρική και μετά διετή παρακολούθηση, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής και υπηρέτησε επί 35 συναπτά χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Ανήλθε επάξια όλες τις βαθμίδες εξέλιξης μέχρι τον βαθμό του Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής.
  • Υπηρέτησε, κατά την πολυετη σταδιοδρομία του, στα Νοκομεία ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Αθηνών, Γενικό Κρατικό Νικαίας και ΑΤΤΙΚΟΝ.
  • Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, διετέλευσε Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής, κατά τα πρώτα χρόνια της λειουργίας της.
  • Υπηρέτησε σαν Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής «ΙΑΣΙΣ» Πειραιά.
  • Έχει δημοσιεύσει πάρα πολλές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, Ελληνικά και ξένα.
  • Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά Ελληνικά και Διεθνή Ιατρικά Συνέδρια.
  • Είναι διδάκτορας και έχει εκπονήσει διατριβή για Υφηγεσία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Έιναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και πολλά Σωματεία και Συλλόγους.
  • Έχει ασχοληθεί με τον Αθλητισμό. Κατά τα έτη 1958-1975 ασχολήθηκε στενά με το ποδόσφαιρο και κατά τα έτη 1985-2000 τα ενδιαφέροντά του στράφηκαν στην καλαθοσφαίριση.
  • Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχει σε κοινωνικές, πολιτιστικές, οικολογικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
  • Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση.
  • Σαν φοιτητής της Οδοντιατρικής Σχολής υπήρξε μέος της ΔΕΣΠΑ (Διοικούσας Επιτροπής Συλλόγων Πανεπιστημίου Αθηνών), την εποχή του 1-1-4 και του Κυπριακού αγώνα.
  • Από το 1974 ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα, μέσω της Ε.Ι.Ν.Α.Π
  • Από το 1989, όταν βρέθηκε στο Νοσοκομείο Νικαίας, πρωτοστάτησε όλων των κινητοποιήσεων, που οδήγησαν σε μια σειρά επιτευγμάτων προς όφελος των γιατρών και τον πασχόντων, με επιστέγασμα στην αλλαγή τρόπου εφημερίας των Νοσοκομείων ευθύνης Πειραιά.
  • Το 2002, μαζί με άλλες και άλλους Πειραιώτισσες και Πειραιώτες ίδρυσαν την αυτόνομη κίνηση «ΑΚΙΚΑΠ» και κατήλθε σαν υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές της ίδιας χρονιάς. Η ΑΚΙΚΑΠ συγκέντρωσε 5000 ψήφους και έκτοτε συνεχίζει τη δράση της.
  • Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 κατήλθε υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής της παράταξης «ΑΚΙΚΑΠ – Οι γειτονιές του Πειραιά» και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. Ως επικεφαλής της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο πρωτοστατεί στις διεκδικήσεις, ασκεί ουσιαστική και τεκμηριωμένη κριτική, καταθέτει προτάσεις.
  • Η «Συμμαχία στον Πειραιά» τον επιλέγει και τον προτείνει ως υποψήφιο Δήμαρχο, για τρίτη συνεχή φορά, για τις δημοτικές εκλογές του 2010 στο Δήμο Πειραιά.
  • Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Κατσιαντώνη και έχει δυο κόρες και δυο εγγόνια.

  Νίκος Λεγάκης
  Υποψήφιος Δήμαρχος

  –**–

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  Ζυμώσεις και συζητήσεις, τακτικές και μακρόχρονες, οδήγησαν δημοτικές αυτοδιοικητικές παρατάξεις και ριζοσπαστικά κόμματα του Πειραιά στη δημιουργία ενός ενωτικού σχήματος.
  Το σχήμα πήρε το όνομα «ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ» και με έχρισε επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης. Από τη θέση αυτή αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά:
  • Τις φίλες και τους φίλους, αρχικά της ΑΚΙΚΑΠ, που για οκτώ τόσα χρόνια με εμπιστεύονται και ένθερμα υποστήριξαν την συνεργασία των ανεξάρτητων και προοδευτικών δυνάμεων του Πειραιά.
  • Τις φίλες και τους φίλους του Λιμανιού της Αγωνίας, που διαπίστωσαν τα κοινά μας βήματα, υποστήριξαν την συνένωση των παρατάξεών μας και με αποδέχθηκαν σαν επικεφαλής του νέου σχήματος.
  • Τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
  • Ιδιαίτερα θα ευχαριστήσω το φίλο Γιάννη Καρδαρά για τις ασταμάτητες προσπάθειες που κατέβαλε για την δημιουργία της συμμαχίας, καθώς και για την παραχώρηση σε μένα- χάριν της ενότητας- της υποψηφιότητας για τη θέση του Δημάρχου.
  • Τις φίλες και τους φίλους των «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» που ήταν από τους πρώτους που κατέδειξαν την ανάγκη δημιουργίας του νέου ενωτικού δημοτικού σχήματος και με αποδέχθηκαν ως επικεφαλής του.
  • Τις φίλες και τους φίλους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του Πειραιά, που αποφάσισαν να συνεργασθούν μαζί μας στο νέο σχήμα και με αποδέχθηκαν επίσης σαν υποψήφιο Δήμαρχο.
  • Τους φίλους και τις φίλες της Δημοτικής Κίνησης για την ¨Αναγέννηση του Πειραιά», για την προσχώρησή τους στην συμμαχία μας και την αποδοχή στο πρόσωπό μου του επικεφαλής του νέου σχήματος.
  • Όλες τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την κίνησή μας.
  Επίσης αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω ότι θα καταβάλλουμε όλοι μας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας και να διατρανώσω τη πεποίθηση και την πίστη μου στη ΝΙΚΗ!!!!

  Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

  Νίκος Λεγάκης

  Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

 2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΕΓΑΚΗ

  Με βαθιά οδύνη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά ανακοινώνει προς τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες το θάνατο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της, υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά ΝΙΚΟΥ ΛΕΓΑΚΗ, μετά από σοβαρή μετεγχειρητική επιπλοκή.

  Ο γιατρός Νίκος Λεγάκης, επικεφαλής του μεγάλου ενωτικού δημοτικού ψηφοδελτίου της αλληλεγγύης, της οικολογίας και της ανατροπής, «Συμμαχία στον Πειραιά», αγαπημένος σύντροφος στις μάχες των τοπικών κινημάτων, στα Καμίνια, στο Νέο Φάληρο, στη Λεύκα, αποτέλεσε υπόδειγμα αγωνιστή της αυτοδιοίκησης. Ένας άνθρωπος που ποτέ του δεν επιδίωξε να εξαργυρώσει τους τίτλους του πανεπιστημιακού δασκάλου και του δημοτικού συμβούλου, τους οποίους επάξια έφερε. Διαλέγοντας ως κύριο ρόλο της ζωής του, αυτόν του λαϊκού γιατρού, δίπλα στους απόκληρους των εργατικών συνοικιών του Πειραιά.
  Αφού κατόρθωσε να ενώσει τις ριζοσπαστικές και οικολογικές κινήσεις της πόλης, τις διασπασμένες πολιτικές μας δυνάμεις, αφού μας έδωσε ένα τελευταίο μάθημα ενότητας, δημοκρατικού ήθους αλλά και ατομικού θάρρους, έφυγε για τη δύσκολη εγχείρηση στο Λονδίνο, περήφανος, ευτυχισμένος και αισιόδοξος ότι θα αλλάξουμε τον Πειραιά.
  Τιμάμε τον Νίκο Λεγάκη και συνεχίζουμε τον κοινό μας δρόμο, στα ίδια τα βήματα της ελπίδας που μας ενέπνευσε.

  Πειραιάς 21 Οκτωβρίου 2010

 3. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΛΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ»

  Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2010

  1. Κύριε Λεγάκη, πώς προέκυψε η «Συμμαχία στον Πειραιά»;

  H «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» είναι αποτέλεσμα ζύμωσης και διεργασιών 4 ετών και πλέον και προήλθε από ταύτιση απόψεων και θέσεων, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, αρχικά της ΑΚΙΚΑΠ με το Λιμάνι της Αγωνίας , δεδομένου ότι και οι δύο παρατάξεις έχουν μια σταθερή παρουσία και δράση στην πόλη, 8 χρόνια η μία και 12 η άλλη. Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκε και η από έτους συσταθείσα κίνηση «Πολίτες για την Αναγέννηση του Πειραιά».

  Η συμμαχία μας προέκυψε αφενός ως ανάγκη για αλλαγή κατεστημένων πολιτικών και νοοτροπιών στο Δήμο Πειραιά και αφετέρου ως εναντίωση στο Μνημόνιο και στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Τις συνέπειες των τελευταίων θα βιώσουμε πολύ γρήγορα στην πόλη μας και σε οικονομικό επίπεδο, με τις περικοπές της χρηματοδότησης, και σε πολιτικό, με την υποβάθμιση της συμμετοχής των πολιτών, αλλά και σε ηθικό επίπεδο, γιατί, με την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στους δανειστές της, καλλιεργείται στους πολίτες ένα αίσθημα υποτέλειας, ανημπόριας και παραίτησης. Βασικός στόχος της συμμαχίας μας είναι να αποτελέσει ένα φρένο σʼ αυτές τις εξελίξεις.

  2. Έχετε καλέσει τους Πειραιώτες να αγνοήσουν τους υποψηφίους που προέρχονται ή έχουν υποδειχθεί από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας και να διαλέξουν υποψήφιο που να αγαπάει αποδεδειγμένα τον Πειραιά. Δηλαδή, ο κ. Μίχας και ο κ. Μιχαλολιάκος δεν αγαπούν τον Πειραιά;

  Kανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη των συγκεκριμένων υποψηφίων για τον Πειραιά. Όμως εκφράζουν πολιτικές που έχουν αποδείξει ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Πειραιά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η κάθοδος στις εκλογές και των δύο είναι αποτέλεσμα πιέσεων και αδιεξόδων των κομμάτων τους και όχι κάποιας σφοδρής δικής τους επιθυμίας να ασχοληθούν με το Δήμο του Πειραιά. Εκ των πραγμάτων δε θέλουν και δε μπορούν να αντισταθούν στις επιλογές των κομμάτων τους.

  3. Ο απερχόμενος δήμαρχος ισχυρίζεται ότι τον πολέμησαν επιχειρηματικά συμφέροντα-φωτογραφίζοντας τον ιδιοκτήτη των οικοπέδων ΧΡΩΠΕΙ- λόγω της σθεναρής του στάσης κατά της τσιμεντοποίησης. Γι αυτό το λόγο ο κ. Φασούλας δεν είναι εκ νέου υποψήφιος;

  Καμία σθεναρή στάση δεν έδειξε ο κ. Φασούλας στο θέμα των οικοπέδων ΧΡΩΠΕΙ. Αντίθετα, η στάση του χαρακτηρίζεται από διαρκείς παλινωδίες. Σθεναρή στάση επιδείξαμε εμείς, το Λιμάνι της Αγωνίας και η ΑΚΙΚΑΠ, καθώς και οι τοπικοί παράγοντες του Νέου Φαλήρου. Σαφώς και δεν είναι λοιπόν αυτός ο λόγος που δεν είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά η όλη του θητεία στο Δήμο Πειραιά και το μηδενικό του έργο.

  4. Έχετε καταγγείλει αλόγιστες δαπάνες, την ώρα που κάποιοι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι, και εξακολουθούν να είναι, και η δημοτική αρχή προσέφευγε στη λύση του δανεισμού. Δεν έγινε δηλαδή χρηστή διαχείριση;

  Αν με τη λέξη «χρηστή» εννοείτε «τίμια», ναι, ήταν τίμια. Αν εννοείτε «σπάταλη», επίσης ναι, ήταν σπάταλη και αλόγιστη. Η ΑΚΙΚΑΠ και το Λιμάνι της Αγωνίας, από τις πρώτες συνεδριάσεις, το 2007, είχαν ζητήσει τη δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου, τα οποία ήταν πράγματι δυσβάστακτα. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή. Καταγγείλαμε και μέχρι σήμερα καταγγέλλουμε τη σύναψη δανείων, όπως επίσης και το να μένουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Δήμο και στις επιχειρήσεις του. Δυστυχώς όμως η φωνή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο δε φτάνει συχνά προς τα έξω.

  5. Σε ποιους τομείς δίνει έμφαση το πρόγραμμά σας;

  Κατʼ αρχάς εμείς προσβλέπουμε σε μια ολόπλευρη ανάπτυξη της πόλης. Η δική μας όμως αντίληψη για την Ανάπτυξη είναι σαφώς διαφορετική από των δύο μεγάλων κομμάτων. Δεν είναι η προσέλκυση επενδύσεων για να προσποριστούν υπερκέρδη οι μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά μια ανάπτυξη που και θα δημιουργεί θέσεις εργασίας και προοπτικές, ιδιαίτερα για τους νέους, και θα σέβεται ταυτόχρονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτό που λέμε βιώσιμη ανάπτυξη με οικολογικό και κοινωνικό περιεχόμενο. Όλες οι δραστηριότητες της πόλης, λιμάνι, εμπόριο, ναυτιλία, πολιτισμός, νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες, μπορούν να ενταχθούν σε μια τέτοια ανάπτυξη. Ωστόσο, απαιτούνται τρεις βασικές προϋποθέσεις γι αυτή την ανάπτυξη: η άμεση δημοκρατία, δηλαδή η συμμετοχή των πολιτών στο συνολικό σχεδιασμό μέσα από τοπικές, λαϊκές συνελεύσεις και δημοψηφίσματα, η διασφάλιση της αποδοτικής λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, χωρίς απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και το οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου μαζί με τη διεκδίκηση κρατικής χρηματοδότησης. Ό,τι εν ολίγοις εμποδίζεται από το Μνημόνιο με τις περικοπές και τις απολύσεις, από τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ με το συγκεντρωτισμό του και από τις εν γένει κυβερνητικές επιλογές! Έμφαση λοιπόν θα δώσουμε πρώτα απʼ όλα στο να πείσουμε τους πολίτες ότι μπορούν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους! Με αυτή την έννοια, όταν η πόλη «δουλεύει» από μόνη της, όταν το «αρχηγικό» μοντέλο υποτάσσεται στον ενεργό πολίτη, η έμφαση μπαίνει σε όλα τα ζητήματα!

  Για να μιλήσουμε πιο πρακτικά, στην Ανάπτυξη όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς μπαίνουν ζητήματα όπως:

  – η αντιμετώπιση της ανεργίας (στο βαθμό που αυτή εξαρτάται από την Τ.Α.)

  -οι κοινωνικές παροχές και η κοινωνική αλληλεγύη(παιδεία, υγεία, παιδικοί σταθμοί, φροντίδα των ηλικιωμένων, ένταξη των μεταναστών και γενικά των κοινωνικά αποκλεισμένων, ναρκωτικά, κλπ).

  -η καθαριότητα (πραγματική ανακύκλωση, βιολογικός καθαρισμός, εμπλοκή του πολίτη),

  -οι ελεύθεροι χώροι και το πράσινο (πλατείες ελεύθερες, με λελογισμένη χρήση τραπεζοκαθισμάτων, πάρκα (παράκτιο Πειραϊκής με ανάδειξη του Κονώνειου τείχους, ΧΡΩΠΕΙ, Ρετσίνα, εργοστάσιο του ΟΣΕ-Λεύκα, ΔΗΛΑΒΕΡΗ κλπ)

  -το κυκλοφοριακό. (Ορθολογικός συνδυασμός μετρό, τραμ, πεζοδρόμων, ποδηλατοδρόμων, περιφερειακών χώρων στάθμευσης, κλπ, που μαζί με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποτρέπουν από τη χρήση του ΙΧ μέσα στην πόλη). Περιβαλλοντικά ζητήματα για τα οποία έχουμε ιδιαίτερα επεξεργασμένες θέσεις και προϊστορία σε αγωνιστικές διεκδικήσεις μαζί με τους πολίτες, με τους οποίους πάλι θα συνεργαστούμε.

  -Ο πολιτισμός, ως παροχή σε όλους, και ιδιαίτερα στους νέους, της δυνατότητας για ελεύθερη έκφραση και δημιουργία, της ανάδειξης του πολιτισμικού παρελθόντος και παρόντος της πόλης, της επαφής της με τη δημιουργία άλλων τόπων και καλλιτεχνικών εκφράσεων. Ελπίζουμε το Δημοτικό θέατρο να τελειώσει σύντομα και να έρθει αρωγός σʼ αυτή την προσπάθεια.

  Συγχωρέστε με αν μου διέφυγε κάτι. Θα το βρείτε στα προγράμματά μας

  6. Για ποιους λόγους πρέπει οι συνδημότες σας να ενδυναμώσουν τη φωνή σας στο δημοτικό συμβούλιο;

  Κατʼ αρχάς δεν πρέπει απλώς να ενδυναμώσουν τη φωνή μας. Πρέπει να μας δώσουν τη ΔΗΜΑΡΧIΑ! Δείτε όλους τους υποψήφιους που κατεβαίνουν. Ποιοι από αυτούς έχουν μια αυτόνομη και ανεξάρτητη διαρκή αγωνιστική παρουσία στην πόλη, μαζί με τους κατοίκους; Κανείς! Ποιον είδατε να κατεβαίνει στο δρόμο με τους πολίτες για το Πασαλιμάνι, για το λιμάνι και την Cosco, για τις κεραίες, για το Κονώνειο, για το πράσινο, για τη ΧΡΩΠΕΙ, για το ΔΗΛΑΒΕΡΗ, για τη ΔΗΡΑΠ, για την ΚΟΔΕΠΑΠ, για τους απλήρωτους εργαζόμενους, κλπ,κλπ. και να συγκρούονται με τεράστια συμφέροντα; Κανέναν! Τουλάχιστον από τα δύο μεγάλα κόμματα που εκπροσωπούνταν στο Δ.Σ. Όλοι παίρνουν το χρίσμα των κομμάτων τους παραμονή των εκλογών και εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί! Εμείς όμως είμαστε η μόνη πραγματικά αυτόνομη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική δύναμη, με 10ετή τουλάχιστον παρουσία στην πόλη και έχουμε αποδείξει ότι και έχουμε θέσεις και είμαστε διατεθειμένοι και μπορούμε να συγκρουστούμε με κατεστημένες πολιτικές και να έρθουμε σε ρήξη με την κεντρική εξουσία, αν χρειαστεί. Μη γελιέστε: Είμαστε η τελευταία ελπίδα για τον Πειραιά στο σημερινό αδιέξοδο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s