Πάγκαλε, ποιο κόμμα μπορεί σήμερα να καλέσει τέτοια συγκέντρωση;

ΚΑΝΕΝΑ!!!

Πάρε το απόφαση. Πλέον είσαι μια μειοψηφία και μάλιστα γιαουρτωμένη.

11 comments on “Πάγκαλε, ποιο κόμμα μπορεί σήμερα να καλέσει τέτοια συγκέντρωση;

 1. @Sophia Μα ποιός άλλος μπορεί να είναι πίσω από αυτό το ξεσήκωμα πέρα από την ανάγκη και την ξεφτίλα ζωής που βιώνουν όσοι συμμετέχουν. Το τι θα γίνει κανένας δεν το ξέρει. Πλέον οι παράγοντες της συνάρτησης είναι πάρα πολλές. Δύσκολη η εξίσωση.
  Αυτοί πάντα ετοιμάζουν, αυτό ξέρουν να κάνουν, να προετοιμάζουν σε συνεργασία με τα παπαγαλάκια τους, τούς δημοσιογράφους και να βαράνε στο ψαχνό. Παλαιότερα πιο ήπια. Τελευταία βάναυσα.
  Πλέον το ερώτημα έχει αντιστραφεί. Η ερώτηση πλέον είναι αν εμείς θέλουμε να πάρουμε απο αυτά που ετοιμάζουν. Όλα; Κάτι; ή να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας αποφασίζοντας μόνοι μας για την συνέχεια!

 2. Ελπίαψ αγαπητέ Κανάλι να αλλάξουμε την κατάσταση αλλά σαν πως αργά δεν το συνηθίσαμε
  Είναι ζόρικη η εποχή και φοβάμαι ότι χωρίς σοβαρά αιτήματα και χωρίς την γενική στήριξη Αριστεράς και Δεξιάς δεν θα γίνει τίποτα

 3. Μπάρμπα, πολύ ωραία η σελίδα σου.
  Και ειδικότερα εστιάζω στα ντοκουμέντα που έχεις scanarei και σε σπάνιες φωτοφραφίες που έχεις αλλά και φυσικά και στα θέματα και στις ενδιαφέρουσες ιστορικές αναδρομές κλπ κλπ. Ες εδώ καλά

  Όμως παρόλο ότι έχω μπει αρκετές φορές στη σελίδα και μαθαίνω πράγματα που δεν ξέρω για την τότε εποχή, υπάρχει ένα σοβαρό αρνητικό.

  Θα είμαι σύντομος. Το πρόβλημά μου είναι με την «καπότα» που βάζεις. Πρόσεξε δεν πρόκειται για κάποιο είδος ειρωνίας απέναντί σου. Είναι ορολογία (ίσως και να τη ξέρεις), π.χ. όταν ένα κανάλι έχει ένα αποκλειστικό πλάνο, βγάζει όσο παίζει η εικόνα το σήμα του πάνω με μεγάλα γράμματα (συνήθως διαφανή) έτσι ώστε όταν αυτό αναμεταδοθεί από άλλο κανάλι, ο τηλεθεατής να δει την «καπότα» δηλαδή το διαφανές σήμα του καναλιού το οποίο έχει την «αποκλειστικότητα» η τέλος πάντων τη πρώτη πρόσβαση στο γεγονός. Ο όρος «καπότα» χρησιμοποιείται συνήθως στη δημοσιογραφική αργκό όπως το σούπερ, το τρέιλερ το teaser κ.α. Αυτά βέβαια ίσως και να τα ξέρεις, δεν είπα ότι έπεσες από το διάστημα αλλά τα γράφω για να μην θεωρηθεί ειρωνικός αυτός ο
  «όρος» απέναντί σου

  Εδώ λοιπόν δεν σου κρύβω ότι αυτή σου η τακτική δηλαδή σε ότι ντοκουμέντο έχεις (φωτό, κείμενα, περιοδικά κλπ) το έχεις παρα-αφοδεύσει με τολογότυπο kanali.wordpress.com. Βασικά του έχεις συνουσιάσει τη μάνα και έχει συνουσιαστεί ο Δίας. Βάλτο βρε άνθρωπε μια φορά! Γιατί το βάζεις 1 δις φορές πάνω σε οτιδήποτε! Ότι φωτό και να ανοίξεις ότι pdf και να δεις βλέπεις το logo kanali.wordpress.com τόσες πολλές φορές σε σημείο που κάποιος να πάθει φωτοεπιληψία!

  Πραγματικά εμένα τουλάχιστον μου χτυπάει πολύ στο μάτι και με ενοχλεί! Τόσο πια δηλαδή σε ενδιαφέρει το copyright των ντοκουμέντων σου? Μήπως στα κλέψουν οι ποσαδιστές? Ούτε το CNN να ήσουν! Για χαλάρωσε λίγο με το λογότυπο! Μας έχεις πρήξει τους όρχεις εμέσως πλην σαφώς

  Κατά τα άλλα αν εξαιρέσω το «συνδρομο» που έχεις με το λογότυπο σου και με την ενδεχόμενη «κλοπή» των ντοκουμέντων σου, από εξωγήινους, μεταλλαγμένους, ποσαδιστές, πρώην πράκτορες της KGB και νυν της CIA ή της αντιτρομοκρατικής, κατά τα άλλα όλα καλά με το site. Έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και κυρίως αναφορές σε σημαδιακά γεγονότα του 70 και του 80. Ειδικά το 80′ ειναι μια πάρα πολύ αδικημένη εποχή από την άποψη ότι συνέβησαν τότε πολλά σημαντικά πράγματα (και σε κινηματικό επίπεδο π.χ. Χημείο κ.α.)

  Αυτά τα ολίγα. Συγχώρεσέ μου τον έντονο τόνο μου, αλλά όπως είδες και στο όνομά μου ή στο mail η στην ιστοσελίδα μου ουσιαστικά αυτοσαρκάζομαι κι εγώ.

  Σόρρυ, δεν βρήκα κάποιο mail σου να σου τα στείλω αυτά τα σχόλια. Αν θες να σου δώσω το mail μου να μου απαντήσεις ή αν θες απάντα κι εδώ

  Many Regards,
  Πιπίνος

 4. Στο πιο πάνω που είπα για την «καπότα» αναφέρομαι ειδικά στην ενοτητά σου σου «από το πατάρι». Κατά τα άλλα, αρκετά ενδιαφέρουσα ενότητα και με πολλά στοιχεία αλλά και φωτογραφικό υλικό από την τότε εποχή

 5. Παράθεμα: -Πόντιοι όλης της χώρας “αγανακτήστε” « Πόντος και Αριστερά

 6. @3 johndoctor : Έχεις δίκιο για τα αιτήματα και τον κεντρικό στόχο. Δεν έχουν διαμορφωθεί. Σαφώς όμως περιγράφονται. Δικαιοσύνη φωνάζουν οι διαδηλωτές. Να φύγουν οι κλέφτες και η τρόικα.
  Δεν χρειάζεσαι κομματικούς μηχανισμούς να σε στηρίξουν. Όπως και από παλιά λέγαμε : Να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις.

 7. @4 Πιπίνος : Ανιψούδι, πάλι καλά που ήσουν σύντομος. Το εκτιμώ.
  Να σου εξηγήσω γιατί βάζω καπότα στις παλιές φωτογραφίες μου. Για να τις προφυλάξω από παραχάραξη. Το «πατάρι» δεν έχει εκτυπωθεί δημόσια σε κάποια εφημερίδα ή περιοδικό. Έτσι είναι πολύ εύκολο να γίνουν φωτοσοπιές και και άντε να αποδείξεις μετά ποια είναι η αυθεντική φωτογραφία. Για να προφυλάξω την αυθεντικότητα τους και μόνο το κάνω. Σε όλες τις άλλες έχω μόνο μια αναφορά του blog μου.

  ΥΓ το σχόλιο που βρίζεις τον Καραμπελιά στο αφαίρεσα, επειδή δίνεις ψεύτικο email και ψεύτικο ιστότοπο οπότε δεν θα μπορεί και ο Καραμπελιάς να έρθει να στην πει αν θέλει.

 8. @7 sophia : Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν αρκεί μόνο η εξέγερση. Χρειάζεται και συνειδητή πρωτοπορία που να έχει τα κότσια να τραβήξει τον δρόμο μέχρι το τέλος.

 9. Έχεις δίκιο και τη καπότα. Όντως μπορεί να μπουν κακοπροαίρετοι, να κατεβάσουν τις photos, και να κάνουν ότι «μαιμουδιά» θέλουν. Και είναι και σπάνιες photo και είναι κρίμα να τις αλλοιώσει κάποιος και να τις κυκλοφορήσει μετά στο net και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είναι οι γνήσιες. Θα σου πρότεινα και κάτι άλλο. Υπάρχουν κάποια scripts που μπορείς να μην αφήνεις να γίνει δεξί click και να τις σώσει κάποιος. Όμως και πάλι υπάρχει το screenshot που δεν μπορείς να το αποτρέψεις νομίζω. Όμως και πάλι δεν ξέρουν να τραβάνε όλοι screenshot

  Για το σχόλιο για το Καραμπελιά δεν είναι υβριστικό αλλά υπέρμετρα ειρωνικό. Αλλά παρόλα αυτά καλά έκανες και το έσβησες.

  Μια άλλη ιδέα που έχω για το site είναι ότι θα μπορούσες πολύ εύκολα να βάλεις κάποιο chat, αν επιτρέπει βέβαια το wordpress κάτι σαν αυτό π.χ. http://gabbly.com/ έχει πολλά τέτοια.

  Έτσι μιας και που τώρα τρέχει το θέμα με το Σύνταγμα, θα ήταν μια καλή ευκαιρία εκτός από τα post να υπήρχε και ζωντανή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το θέμα με όσους είναι on line

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s