300.000 διαδηλωτές σήμερα στο Σύνταγμα

.

Ήταν όλοι και όλες σήμερα στο Σύνταγμα.

Το Κανάλι εκτιμά ότι σήμερα στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους ήταν περισσότεροι απο 300.000 διαδηλωτές και θα ήταν περισσότεροι αν δεν έκλεινε η αστυνομία τους δρόμους προσέλευσης. Από μια ώρα και μετά επέτρεπαν την είσοδο στο Σύνταγμα μόνο από την  οδό Σταδίου. Είχαν κλείσει με κλούβες, μεταλλικούς φράχτες(!!!), κάγκελα, συρματόπλεγμα και ΜΑΤ  κεντρικούς δρόμους όπως  Βασ. Σοφίας, Ακαδημίας και Πανεπιστημίου. Πολλοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο Σύνταγμα. Για παράδειγμα είχε σχηματιστεί μια μικρή διαδήλωση στην Βας. Σοφίας από εκεί που ήταν τα ΜΑΤ έξω από την βουλή έως την Ρηγίλλης.

Μια βραδιά που είχε κάτι από τις φωτιές, μια νύκτα ερωτική.

Φωνάξαμε δυνατότερα, μήπως και μας ακούσουν.

Μαζευτήκαμε περισσότεροι, μήπως και μας δουν.

Το κάναμε ξεκάθαρο, ελπίζοντας ότι θα καταλάβουν.

Δεν ζητάμε συμβιβασμό με αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Ζητάμε κάτι νέο, δυναμικό, ζωντανό, λαϊκό, όμορφο σαν τη ζωή.

Όσοι είναι μέρος του προβλήματος τους πετάμε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

ΟΥΤΕ  ΠΑΣΟΚ

ΟΥΤΕ  ΝΕΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΪΚΗ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

 Video –> εδώ

.

30 comments on “300.000 διαδηλωτές σήμερα στο Σύνταγμα

 1. Παράθεμα: -’Μώ το νόμο σ’ και το ΔΝΤ πα… « Πόντος και Αριστερά

 2. «Έχει στηθεί μια εγκληματική συμπαιγνία σε βάρος του ελληνικού λαού, με τη συμμετοχή και της Αριστεράς.
  […]
  όποιος νομιμοποιεί με την πρακτική του αυτό το καθεστώς, όποιος συμπεριφέρεται αγνοώντας το, έστω κι αν το αντιπολιτεύεται, είναι συνεργός. Όπως ακριβώς συνέβη με την παλιά κατοχή, με όσους, αν και δεν ήταν επίσημα δωσίλογοι, δεν τολμούσαν να θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την ανατροπή της από τον λαό. Δεν έχει άδικο λοιπόν η μεγάλη πλειονότητα του λαού που τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι.»

  http://seisaxthia.blogspot.com/2011/02/blog-post_8974.html

 3. Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς (και εγώ προσωπικώς) για την στάση της αριστεράς, ειδικά τον τελευταίο χρόνο
  Πέρα από το θεμιτό ίσως ότι αυτό αποτελεί ένα καλό διαβατήριο για δεξιά ακροατήρια, θα είχε ενδιαφέρον ο Καζάκης να μας εξηγήσει που ακριβώς έγκειται η εγκληματική συμπαιγνία της αριστεράς και μάλιστα η ταύτισή της με τον σύγχρονο δωσιλογισμό
  Διότι υπάρχει και αυτή η άποψη : http://www.youtube.com/watch?v=q6SA7L6ucyI

  mumul

 4. αν νομίζεις ότι για εξήγηση αρκεί το επόμενο…

  Απέναντι σ’ αυτή την πλειοψηφία, έχουμε μια κοινοβουλευτική μειοψηφία που συμπεριφέρεται λες και δεν συνέβη τίποτε σημαντικό. Κι έτσι συνεχίζει να ασκεί αντιπολίτευση όπως και πριν, νομιμοποιώντας με την πρακτική της το πραξικόπημα του περασμένου Μαΐου και την επιβολή της καταστροφικής δανειακής σύμβασης.

  έχω διαφορετική γνώμη. Η αριστερά με τις μικρές της δυνάμεις μέσα στο κοινοβούλιο, τους έχει φέρει πάρα πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Αν δεν υπήρχε αυτή δεν θα είχες ενημερωθεί ποτέ για όλα τα πραξικοπήματα που έχουν γίνει μέσα στη Βουλή.
  Ό κόσμος σήμερα στο Σύνταγμα είναι σαν αποτέλεσμα της δράσης της αριστεράς και του αιτήματος της «Μένουμε Σύνταγμα». Κανείς μεγάλο λάθος να αποκόβεις δράσεις και να πιστεύεις ότι έτσι ξαφνικά του την σβούριξε του κόσμου να κατέβει επειδή ένας 18χρονος το ζήτησε. Υπήρχε σαν αίτημα μήνες πριν, που κάποια στιγμή ωρίμασε. Και ήταν αίτημα της Αριστεράς http://23flevari.wordpress.com/

  • Ναι, νομίζω ότι αρκεί.
   Πώς είναι αποτέλεσμα της δράσης της αριστεράς, αφού ακούει οργανωμένη αριστερά και βγάζει φλούμπες; Αν επιζεί αυτό το κίνημα είναι διότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να το καπελώσει η αριστερά.
   Τι αίτημα της αριστεράς; Μόνο ο Αλαβάνος το είχε θέσει

   • To «κι αν μέναμε Σύνταγμα» http://23flevari.wordpress.com/ δεν είναι του Αλαβάνου.

    Ο Θοδωρής Δρίτσας δεν έχει καμία σχέση με τον Αλαβάνο (ίσα – ίσα)
    Έγραφε ο Θοδωρής Δρίτσας πριν την διαδήλωση της 23 Φλεβάρη σε γράμμα του προς το «Κανάλι»

    Σήμερα η πιο συγκρουσιακή πράξη είναι κατά τη γνώμη μου να μείνουμε ειρηνικά στο Σύνταγμα και σε όλο το κέντρο της Αθήνας (αλλά και σε όλες τις άλλες πόλεις) για πολλές-πολλές ώρες. Να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη. Και να τη μάθουμε κι εμείς οι ίδιοι.
    https://kanali.wordpress.com/2011/02/21/dritsas-23-2-2011/

    Επίσης η Σοφία Σακοράφα δεν έχει σχέση με τον Αλαβάνο, και άλλοι που με επιστολές τους προς το blog μας «κι αν μέναμε Σύνταγμα» http://23flevari.wordpress.com/ μας δήλωναν συμπαράσταση.

    Αν εσύ μάιν Herr K πιστεύεις ότι αυτό που γίνεται εκεί κάτω είναι αποτέλεσμα μιας «εκδήλωσης» στο facebook που οργανώθηκε από ένα παιδάκι, τότε θα δυσκολευτείς να εξηγήσεις την συνέχεια.

    Πίστεψέ με, επειδή είμαι παλιός. Η συνέλευση αριστεροκρατείται. Τους ξέρω σχεδόν όλους. Την επόμενη φορά για πρόσεξε πόσο άνετα κάθεται κάπου εκεί κοντά στη γραμματεία ο Γιάννης Φελέκης. Αυτό για μένα λέει πολλά! Για σένα δεν ξέρω.

    • Εχουν κατέβει οι προαναφερθέντες στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν;

     «Η συνέλευση αριστεροκρατείται.» Αν ισχύει, η απήχησή της δεν πρόκειται να αυξηθεί. Εκτός αν πιστεύει κανείς τον Αδωνη στο παραπάνω βίντεο του Μουμούλ, που λέει ότι έχουμε ηγεμονία αριστερών

     • Καλημέρα μαιν Ηερρ Κ.
      Δεν έχουν κατέβει όλοι. Έχει κατέβει ο Αλαβάνος, ο Λαφαζάνης και ίσως και κάποιοι άλλοι.

      Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις τα ψηφίσματα της συνέλευσης; Δεξιά; Τα πολιτικά εννοώ, όχι αυτά για τους πλανόδιους. Η πλατεία φωνάζει ενάντια στον ρατσισμό που πολλοί τώρα τελευταία εκεί δοκιμάζονται, και δεν θα δεις εθνικιστικά σύμβολα. Υπάρχουν και πολλά άλλα σημάδια, αλλά αυτά για την ώρα νομίζω αρκούν.

     • Ας κατέβουν κι οι υπόλοιποι και μετά τα λέμε.

      Ε αμα βγάλανε απόφαση για το ρατσισμό και τα εθνικιστικά σύμβολα σωθήκαμε, Κανάλι. Εδώ ο κόσμος καίγεται. Επανερχόμαστε λοιπόν στον έμμεσο δοσιλογισμό μέσω της στρεβλής ιεράρχησης προτεραιοτήτων.

      (Είμαι υπέρ της συνέλευσης, βέβαια)

     • Σου είπα κάτι και μάλλον δεν το κατάλαβες. «Όσο βλέπεις τον Γιάννη Φελέκη να κυκλοφορεί εκεί γύρω από την συνέλευση και την πλατεία σαν να κάνει βόλτα στο κτήμα του, να είσαι σίγουρος ότι η αριστερά είναι εκεί»

     • «Σου είπα κάτι και μάλλον δεν το κατάλαβες».
      Μάλλον από άγνοια.
      Κανάλι μου εγώ σου λέω πολλά αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. 😉

 5. Herr K, νομίζω ότι παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες. Και μάλιστα κλωτσώντας τις. Αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα (και όχι μόνο στο Συνταγμα) είναι Η Αριστερά.

  Είναι η βαθύτατη και ουσιαστικότατη αμφισβήτηση του συστήματος. Των δομών του, των θεσμών, των δεδομένων του, των ιεραρχιών του. Είναι η δύναμη της αλληλεγγύη που ξεπερνά τους χυδαίους κοινωνικούς αυτοματισμούς μεταξύ των εργαζομένων και επενδυει στην τιμή και αλλά και την αξία της εργασίας. Είναι αυτό που αντιπαρατίθεται σε θεολογίες μονόδρομων και ψηλαθεί, εκκολάπτει και τελικά θα γέννηση το νέο. Είναι αυτό που ξαναβγάζει στο προσκήνιο, ανανοηματοδοτεί το δημοσιο χωρο, απορρίπτοντας όποια προσέγγιση δεν είναι κοινωνιοκεντρική, ως μη πολιτική. Είναι η δημοκρατία όπου η δυναμη εστιαζεται στο ένας άνθρωπος μια ψηφος, χωρίς να παρεμβαλεται καμια άλλη παραμορφωση μεταξυ τους. Είναι στον αγώνα του καθενός για ΟΛΟΥΣ. Ειναι η ανατροπη. Ποια είναι η Αριστερά HerrK; Η Αριστερά των Γιακωβινων; Η Αριστερά του Πολ Ποτ; Η Αριστερα του Κολιγιάννη; Η Αριστερα του …, του…, του…

  Ας μεινουμε στο ουσιαστικό. Στην Αριστερα. Στο …οικοπεδο. Το αν το οικοπεδο ανήκει και σε όποιον κατά καιρους εχτισε εκει το αυθαιρετο του…αυτή είναι μια άλλου μεγέθους συζητηση.

  • Παραβιάζω ανοιχτές πόρτες, Κατερίνα, σε αυτό δεν θα διαφωνήσω.

   Η Αριστερά είναι απλό τι είναι: Οι κομματικοί/συνδικαλιστικοί μηχανισμοί που δηλώνουν αριστεροί.

   Αυτά που λες ανταποκρίνονται σε ένα ιδεώδες, σε κάτι που ενδεχομένως να κυοφορείται στις πλατείες. Δεν βλέπω όμως τι σχέση έχει με την Αριστερά σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό.

 6. …μου άρεσε πολύ η επισήμανσή σας Χερ Κ !
  Ναι σωστά , έχετε απόλυτο δίκιο , ούτε Αριστερά , γιατί βεβαίως και η αριστερά , είχε την νομή και την κατοχή της εξουσίας , τα τελευταία 40 χρόνια . Αυτή , που εμφανίζεται ως τίμια , αγνή , άσπιλη και αμόλυντη , έχει το ίδιο και κατά την άποψή σας Χερ Κ , μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης , αφού τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και την ΝΔ , λίγο , πολύ , τα γνωρίζαμε .
  Ναι , αυτή η «ρουφιάνα» φταίει , που τα πήρε από την siemens και που ένας Θεός ξέρει (ίσως ο δικός σας) από ποιά και πόσα άλλα «ευαγή» ιδρύματα …
  Οφείλω , μετά το ξεβράκωμά της , αγαπητέ Χερ Κ , να σκύψω το κεφάλι και να ομολογήσω , πως οι τόσες απολύσεις που έχω «φάει» στην 30χρονη «καριέρα» μου , ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης των ευθυνών του αριστερού σχήματος στο οποίο ανήκα και ανήκω . Τα εγκλήματα που διαπράχτηκαν κατά την διάρκεια της μεταπολιτευτικής περιόδου , από τις κρατικές αρχές ασφάλειας , κατά αγωνιστών της εργασίας , της ανεξαρτησίας , της εθνικής αξιοπρέπειας , ναι , ήταν κι αυτά μέρος του σχεδίου της . Ακόμα , αλήθεια , αυτό γιατί δεν το λέτε , η αριστερά ήταν αυτή που πίεσε τον Γ.Α.Π. και τους άλλους εταίρους του , να δεχτεί την δανειακή σύμβαση και τους επαχθείς όρους της . Ναι , αυτή πρώτη είχε επαφές με τον δύσμοιρο Στρος Καν που στην συνέχεια με το αισχρό της σχέδιο , τον «άδειασε» .
  Πείτε τα όλα , μα όλα …
  Ω ναι , συγγνώμη Χερ Κ …

 7. Αμ, μισό λεπτό παρακαλώ.

  Μίλησα για συνέργεια όχι για αυτουργία. Εσείς μου προσάπτετε ότι αποδίδω στην Αριστερά όχι μόνο ίσο αλλά και μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι αυθαιρετώ;

  «και που ένας Θεός ξέρει (ίσως ο δικός σας)»
  Τι, δεν πιστεύουμε στον ίδιο;

  «απολύσεις που έχω “φάει” στην 30χρονη “καριέρα” μου» Μάλλον λάθος σχήμα διαλέξατε Αμ. Γιατί δεν γινόσασταν πανεπιστημιακός του Συνασπισμού να μην είχατε τέτοια προβλήματα; – η ειρωνεία δεν είναι προς εσάς βέβαια.

  Οσο για τις χρηματοδοτήσεις σε πολιτικούς, άλλα μας έλεγε ο Κοροβέσης.

 8. Αγαπητέ μου Χερ Κ , χάρηκα πολύ που μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε το σχόλιό μου (!) , ειλικρινά χάρηκα .
  Τούτο μόνο θα σας πως και θυμηθείτε το . Μπορείτε να το λάβετε και ως δήλωση .
  Εγώ ως αριστερός , τους καθηγητάδες και τους κοροβέσηδες τους έχω , ας μην γράψω καλλίτερα τι . Είμαι αριστερός , σωστότερα , είμαι κομμουνιστής , γιατί σ’ αυτόν τον κόσμο που μ’ έφεραν να ζήσω , ταξικά βρέθηκα με τους προλετάριους ή αν σας τρομάζει (όχι εσάς υποχρεωτικά) , με τους μισθωτούς εργαζόμενους και οι οποίοι , ιστορικά έχει αποδειχτεί , είναι αυτοί που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή και θα «φάνε» το πρώτο βόλι . Είναι αυτοί , που έμαθαν και μπορούν να ζήσουν , χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ , των διάφορων τεχνικών της εξουσίας , της κομματικής στην προκειμένη περίπτωση .
  Τα διδάγματα του μαρξισμού , αυτά που «κοροβέσηδες» κλπ άλλοι , τα έμαθαν διαβάζοντας τους κλασσικούς , εγώ τα έμαθα , στον δρόμο , στο εργοστάσιο , στην κοινωνική μου ζωή και στην οικογενειακή μου (ναι και σ’ αυτήν , μην σας φανεί παράξενο) .
  Έτσι λοιπόν , σας παρακαλώ , κατατάξτε με , στην σωστή θέση !

  σ.σ.: «αυθαιρετήσατε» ως προς τον ορισμό της αριστεράς . Κάλλιστα , θα σας βοηθούσε το παραπάνω μου σχόλιο για να επαναπροσδιορίσετε τον όρο «αριστερά» , τι λέτε ; δοκιμάστε !

  • Καταλαβαίνω αυτά που μου λέτε – αν και δεν με πείθετε καθόλου ότι ο Κοροβέσης έλεγε ψέματα – αλλά δεν καταλαβαίνω το εξής:

   Γιατί όταν λέμε κάτω το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εννοούμε τους κομματικούς μηχανισμούς κι όχι τους ψηφοφόρους ενώ όταν λεμε κάτω η Αριστερά εννοούμε τους ψηφοφόρους/την ιδεολογία και όχι τους κομματικούς μηχανισμούς;
   Οποιος θέλει να υπερασπίσει τις ηγεσίες ας το πει και ας μην κρύβεται πίσω από ωραία λόγια.

   • Αυτή είναι η ουσιαστική μας διαφορά αγαπητέ Χερ Κ.
    Ένας αριστερός και ειδικά ένας κομμουνιστής όπως εγώ , ξεχωρίζει τον κόσμο ως προς την θέση του στην κοινωνία . Ταξικά με λίγα λόγια . πράγμα που σημαίνει , πως δίνω την μάχη καθημερινά , με αυτοθυσία πολλές φορές , να κερδίσω αλλάζοντας την συνείδηση των συντρόφων μου εργατών , άσχετα αν κάποια στιγμή , ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ .
    Εσείς τι λέτε , δεν είναι χρέος μου να τους κερδίσω ; Θα τους χαρίσω την αντίδραση (ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) ; Το ίδιο θα κάνατε κι εσείς σαν πατέρας , με τον άτακτο γιό σας , έτσι δεν είναι ;
    Γι’ αυτό λοιπόν , ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ τις ΗΓΕΣΙΕΣ των κομμάτων αυτών , παλεύω να κερδίσω τους εξαπατημένους ψηφοφόρους τους . Ετσι απλά .
    Σε ότι έχει να κάνει με τα σχόλιά σας για τον κατά τα άλλα συμπαθή Κοροβέση , λυπάμαι , αλλά μάλλον κακώς τα συμπεριλάβατε στην απάντησή σας προς εμέ. Σας εξήγησα , δεν μ’ αφορούν .

 9. Αχ , σας παρακαλώ , μην μπερδεύεται με νομικούς όρους , του τύπου , «συνεργός» ή «αυτουργός» , αφού στο τέλος , εσείς δικάσατε και τους στήσατε στον ίδιο τοίχο , σκοπεύσατε και πυροδοτήσατε ταυτόχρονα . Μην το κάνετε , σας παρακαλώ …

   • Αγαπητέ μου Xer K , ας μην θεωρηθεί παρακαλώ , η καθυστέρησή μου , στο να σας αφήσω κάποιο σχόλιο , αδυναμία . Σας ενημερώνω λοιπόν , πως ο κύριος ΑΜ , είναι (και αυτός) σκληρά εργαζόμενος με σχέση εξαρτημένης μισθωτής εργασίας , στον ιδιωτικό τομέα και όπως θα έχετε ίσως ήδη καταλάβει , από τις επισκέψεις σας στις σημειώσεις μου (πράγμα βεβαίως που με τιμά) , προτιμά να δίνει την μάχη , στα χαρακώματα και τα χαρακώματα γι’ αυτόν είναι ο χώρος της δουλειάς του , το εργοστάσιο που δουλεύει . Για να βρεθεί λοιπόν , σ’ αυτή την θέση , (που βεβαίως την τιμά) , σημαίνει ότι δεν είχε την ευτυχία να λάβει τόσες και τέτοιες γνώσεις που του δίνουν την δυνατότητα να ξεχωρίζει αυτούς τους όρους που εσείς ως γνώστης , προφανώς γνωρίζετε άριστα , όσο απλοί κι αν φαίνονται σε σας .

 10. να μας πουνε οι ειδικοι ποιος εφαγε τον Μπελογιαννη για να καταλαβουμε τι ειναι “συνεργός” ή “αυτουργός”!!!!!

 11. Παράθεμα: Σύνταγμα. 12η ημέρα. 5-6-2011. (video & φωτογραφίες) « Κανάλι

 12. Ο κάθε χαλβας που «πολιτικοποιήθηκε» χτες ζητά ευθύνες στην

  αριστερα που χρόνια τωρα προσπαθεί να συναντηθεί μαζι του

  (με τις αδυναμίες της)

  αντι να αναρωτηθεί γιατι δεν έπαιρνε μυρουδιά εδω και τοσο καιρο

  δεν σου λεω να στρατευτεί αλλα βρε παιδι μου να ασχοληθεί λιγο

  με όποιο τρόπο θελει και οπου θελει έστω απο περιέργεια

  και προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απάθεια του(στην καλύτερη περίπτωση)

  καταφεύγει στα εύκολα τύπου όλοι το ιδιο είστε.κτλ.

  Αλλα υπάρχουν και κάποιοι «πονηροί» που το κάνουν με σκοπό προσπαθώντας

  να απαξιώσουν την πολιτικοποίηση

  Η δύναμη της αριστερας ειναι ο κόσμος οταν ειναι λιγος ειναι λιγη και η δυναμη της

  το αντίστροφο οταν είμαστε πολλοί

  Δηλαδή τι πρέπει να κανει πραξικόπημα ?

  Για οσους θελουν εύκολες και γρήγορες λυσεις υπάρχουν τα κόμματα εξουσιας

  που τοσο πολυ στηρίζατε …

  Πραγματικές και εύκολες λυσεις επίσης δεν υπάρχουν η αριστερα και η κομουνιστική

  αριστερα που εγω προτιμώ δεν ειναι ΜΚΟ να σου λυσουν το προβλημα (το προσωπικό γιατι αυτο θέλετε)

  απλα σου δείχνει τον δρομο και αμα σου κανει κεφι προχωράς αν οχι τουλάχιστον

  μη μας τα κάνετε τσουρέκια(τα καμπανελια)

  Λυπηθείτε μας χαλβάδες για να τελειώσω οπως άρχισα( τέλειωσα).!!!

 13. D.Paparigas,
  «αριστερα που χρόνια τωρα προσπαθεί να συναντηθεί μαζι του» – ρώτησες τον κόσμο αν θέλει να τη συναντήσει; Και, το κυριότερο: ρώτησες την αριστερά αν πράγματι επιδιώκει αυτή τη συνάντηση;

  «προσπαθώντας να απαξιώσουν την πολιτικοποίηση» – δηλαδή ελληνική αριστερά των αρχών του 21ου σημαίνει πολιτικοποίηση; Μάλλον για συνειδητή προσπάθεια απο-πολιτικοποίησης το κόβω (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια).

 14. Οι μάχες του 20ου αιώνα που έμμεσα ανφερθηκες ήταν μεγαλειώδεις και κάτω απο αυτο το

  πρίσμα υποκλίθηκα αναγκαστικα και οι απάνθρωποι διαφωνούντες

  και «παράδοξος» δεν την ετοίμασαν εκτος απο λόγια που τοσο πολλά ειχαν.

  Κατανοώ την αναγκη των πασοκονεοδημοκρατων κοψωχεριδων ευεργεντηθετων

  για ψυχοθεραπεία. Κάθαρση μεσα απο μπλοκς και νηστεία προνομίων δεν φτάνει

  Οταν εντοπίσεις (δεν ειναι προσωπικό το θέμα) το πρόβλημα τοτε θα είναι ποιο εύκολο

  να συζητήσουμε ίσως και για την λύση του

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s