Έγγραφο εργασίας του ΔΝΤ : «Το κόστος της πτώχευσης».

.
Σήμερα που πέρασα από την Κατερίνα ήταν μεγάλη η έκπληξη και η χαρά μου, που ανακάλυψα αυτό το έγγραφο. Το link που σε πάει στο έγγραφο του IMF, ήταν πολύ καιρό εκεί, στην δεξιά πλευρική μπάρα του ιστολόγιου της, αλλά μέχρι σήμερα δεν το είχα κλικάρει.

.

Διαβάζω από την Κατερίνα

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ τα συμπεράσματα της μελέτης που έγινε το 2008, για το Τμήμα Ερευνών του ΔΝΤ, για τις επιπτώσεις 257 εθνικών πτωχεύσεων που έγιναν στο διάστημα 1824-2004. 

Και για να μην τρελαινόμαστε, σχεδόν κάθε χρονο έχουμε και πτώχευση μιας χώρας. 

.

Κλικ στο εξώφυλλο

.

3 comments on “Έγγραφο εργασίας του ΔΝΤ : «Το κόστος της πτώχευσης».

  1. Κι όλες επεζησαν. Και ζησαν όλες τους καλά και …εμεις… Οι περισσότερες μάλιστα,μετά τη πτωχευση έζησαν την μετά …γοβακίου και …Πριγκηπος εποχή της Σταχτοπουτας. Ίσως γιατί καταλαβαν ότι οι …κακές μητριές,δεν ειναι …φυσικό, γονιδιακό, εθνικό ή …ότι φαινομενο. Ειναι καθαρά απατεωνιστικο. Οι κακές μητριές απλά ξεπουλούν μπιρ παρά τις λογιώ λογιώ Σταχτοπουτες.
    Χρειαζεται μόνο ένα …θαυμα. Που έρχεται συχνοτατα. Το θαυμα της καλής νεραιδας. Και η καλές νεραιδες,αυτές που μεταμορφώνουν τις κολοκυθες σε λαμπερες άμαξες και που καταλήγουν σε Πριγκηπες ειναι η συνειδητοποίηση των κοινωνιών, των λαών, των μειοψηφιών που καταλήγουν να γινουν τεραστια πλειοψηφικά ρευματα ότι οι …κακές μητριές δεν θα ειναι ποτέ υποκαταστατα μάννας. Εκει πια …ειναι μονοδρομος για τους πολίτες. Εκει ο μονοδρομος της μητριάς, ειναι πια παραμυθι για πολύ αφελή παιδιά.

    Μόνο που στοιχηματιζω ότι δεν θα μας επιτρέψουν να πτωχευσουμε. Ουτε καν απο ατυχημα… Στην καλυτερη των περιπτωσεων οι …μητριες, αντε να δώσουν και κανένα ξεροκομματο στην Σταχτοπουτα. Άλλωστε τα «σωματεία» …Σταχτοπουτων, εχουν καταληφθεί ΚΑΙ αυτά απο κακές μητριές. Ευτυχισμένα τα …ορφανά στις μερες μας.

  2. Τι καλά που τα λέτε και οι δυο σας!!!

    Ο Γιωργάκης στη βουλή είπε οτι «αν έχει κάποιος καμιά έξυπνη ιδέα να του την πει» και δεν σηκώθηκαν όλοι να του πουν ότι η πλέον έξυπνη ιδέα είναι να φύγει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s