«Βιάζεται» η κυβέρνηση να διώξει τους πολίτες απο το Σύνταγμα..

 

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της βίαιης απομάκρυνσης από την πλατεία Συντάγματος των πολιτών που επιμένουν να παραμένουν εκεί. Ήδη στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ αλλά και σε στενή συνεργασία με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του πολίτη Χρήστο Παπουτσή, οι επικεφαλής της ΕΛΑΣ έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, όπως το χαρακτηρίζουν, σχέδιο όχι μόνο για την απομάκρυνση των πολιτών από οποιοδήποτε χώρο της πλατείας αλλά και το.. μπλοκάρισμά τους ώστε να μην μπορούν να επανέλθουν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα κρίσιμα 24ωρα είναι αυτά από τις 15 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή έως και τις 19 του ίδιου μήνα. Στην ΕΛΑΣ συζητείται ιδιαίτερα το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η όλη επιχείρηση υπό το φόβο επεισοδίων λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον στις 17 και 18 Ιουλίου.

Το γεγονός ότι η Χ. Κλίντον θα κινηθεί σε χώρους που εφάπτονται της πλατείας Συντάγματος (Βουλή, Μέγαρο Μαξίμου, Προεδρικό Μέγαρο και υπουργείο Εξωτερικών) δίνει, κατά τους αστυνομικούς, την καλύτερη δικαιολογία για «εκκένωση» της πλατείας Συντάγματος αλλά και την.. απαγόρευση παραμονής σε αυτήν του οποιουδήποτε, για λόγους ασφαλείας!

Οι ίδιοι επικεφαλής θεωρούν, όπως χαρακτηριστικά λέχτηκε σε σύσκεψη ότι «αν πνίξουμε την πλατεία στα δακρυγόνα θα ησυχάσουμε πολύ γρήγορα»!

Αγνωστα ωστόσο παραμένουν δύο κρίσιμα δεδομένα:

1ον η αντίδραση των πολιτών στην συζητούμενη επιχείρηση των δυνάμεων καταστολής..

2ον ο τρόπος που σχεδιάζουν το μπλοκάρισμα, ώστε να μην μπορούν να επανέλθουν,δηλαδή αν πρόκειται να αποκλείσουν όλο το κέντρο της Αθήνας,αν πρόκειται να περιφράξουν την πλατεία με ένα νέο τοιχο του ..Βερολίνου η απλά αν σκοπεύουν να ..συλλάβουν όλους τους πολίτες προληπτικά!

Οι ημέρες που έρχονται θα δείξουν αν όλα τα παραπάνω αποτελούν σκόπιμη παραπληροφόρηση η απόπειρα ενος ακόμα παιχνιδιού της κυβέρνησης με τη φωτιά..

(σσ) Το STOPCARTEL TV θα εξακολουθήσει να εκπέμπει ζωντανά απο το κέντρο της πλατείας Συντάγματος καθημερινά όλες τις ημέρες όπως κάνει μέχρι σήμερα απο τις 22 Μαίου.

Πηγή  Stop Cartel –> εδώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s