Ο Παύλος Βογιατζής αντιγράφει από την Athens Voice

.

Βουλευτές : Πληρώνονται αδρά, αλλά βαριούνται(;) να γράψουν ακόμη και έναν επτάλεπτο λόγο!!!

.
Στο επόμενο video είναι ο λόγος του κ. Παύλου Βογιατζή, βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, στην τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό του 2013, όπως αυτός τον ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο youtube.

.

.
Το editorial του κ. Φώτη Γεωργελέ του τεύχους 412 της Athens Voice  της 7/11/2012 θα το δείτε κάνοντας κλικ –> εδώ .

.
Διαπιστώσαμε ότι ο λόγος του κ. Βογιατζή έχει κομμάτια ολόκληρα καθαρή αντιγραφή από το κείμενο του κ. Γεωργελέ. Προτάσεις ολόκληρες ολόιδιες, φράσεις ακέραιες.
Επειδή το κείμενο του κ. Γεωργελέ δημοσιεύτηκε πριν τον λόγο του κ. Βογιατζή στη Βουλή, είναι προφανές ότι ο βουλευτής αντέγραψε κομμάτια ολόκληρα της τοποθέτησής του από το editorial της Voice Athens.

.

Αναρωτιέμαι γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν βρήκε λίγο χρόνο να κάτσει να γράψει κάτι δικό του. Κάτι που να βγαίνει από την καρδιά του.
Μια βόλτα να κάνεις μέσα στον κόσμο, χιλιάδες τα ερεθίσματα, μυριάδες οι σκέψεις. Όταν μάλιστα πληρώνεσαι αδρά για να κάνεις ακριβώς αυτό, δηλαδή να κοιτάς την κοινωνία και να προτείνεις από την καρδιά και το μυαλό σου λύσεις και δεν το κάνεις, σημαίνει ότι είσαι τελείως αδιάφορος για τα βάσανα του κόσμου. Έτσι είναι εύκολο να ψηφίζεις σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που ταλαιπωρούν τους άλλους.

.

Σε μια εικόνα  αντίγραφο της σελίδας του Editorial της Athens Voice (στο φυσικό είναι σε μια στήλη, εμείς το βάλαμε σε δύο για καλύτερη θέαση), χρωματίσαμε από επάνω τους με κόκκινο χρώμα τις προτάσεις και φράσεις που ο κ. Βογιατζής «διάβασε» στην βουλή σαν δική του τοποθέτηση. Δίπλα τους με μπλε χρώμα γράφουμε σε ποιο χρονικό σημείο του video θα το βρείτε.
.
1) Κάντε  κλικ στην εικόνα του άρθρου της Athens Voice που ακολουθεί, για να ανοίξει μεγεθυμένη σε άλλο παράθυρο.
2) Ξεκινήστε το Video. Δείτε το ολόκληρο και συγκρίνετέ το με το άρθρο της AthensVoice ή πηγαίνετε στα χρονικά σημεία που εμείς σας προτείνουμε.

.


.
Καναλιώτης


.

Το άρθρο αυτό οφείλει την ύπαρξή του στην παρατηρητικότητα της @ai_katerina  ή  http://agauch-katerina.blogspot.gr/      

.

4 comments on “Ο Παύλος Βογιατζής αντιγράφει από την Athens Voice

 1. Εντάξει το νόημα μπορεί να είναι το ίδιο, αλλά οι φράσεις δεν είναι και ολόιδιες, όπως τα λες. Τί να κάνουμε αν η νεοφιλελεύθερη καραμέλα, είναι κοινή για όλους;

 2. Ακριβώς όπως τα λέει το Καναλι είναι.

  Το κείμενο της AV γράφει στην 7η παράγραφο :
  «θα μπορούσαμε να δουλεύουμε χωρίς αξιολόγηση, να παίρνουμε αυξήσεις με επετηρίδα, να παίρνουμε σύνταξη στα 50, εφάπαξ 300 χιλιάδες με εθελούσια έξοδο, να διπλασιάζουμε με επιδόματα το μισθό μας, να αποφασίζουμε μόνοι μας τις αυξήσεις μας, να ’χουμε τριπλές συντάξεις»

  και ο βουλευτής διαβάζει στο 2:10» του video :
  «θα μπορούσαμε να δουλεύουμε χωρίς αξιολόγηση, να παίρνουμε αυξήσεις με επετηρίδα, να παίρνουμε σύνταξη στα 40 ή στα 50, εφάπαξ 100 200 και 300 χιλιάδες με εθελούσια έξοδο, να διπλασιάζουμε το μισθό μας με επιδόματα, να αποφασίζουμε μόνοι μας για τις αυξήσεις μας, να ’χουμε τριπλές συντάξεις…»

  Μόνο για αστείο μπορείς να πεις ότι υπάρχει διαφορά.

  Επίσης και όλα τα όλα σημεία έτσι ακριβώς είναι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s