Ο Άδωνις Σπυρέτος και τα βαποράκια του Βόλου

 

Η Είδηση

Θεσσαλονίκη 04/01/2013 – 11:47

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες αστυνομικούς του κυκλώματος ναρκωτικών πραγματοποίησαν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ομάδα αστυνομικών!

Ομάδα περίπου 20 αστυνομικών υποδέχθηκε τους κατηγορούμενους με εκφράσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης, ενώ δεν έλειψαν ακόμη και οι ζητωκραυγές.

Ορισμένοι εκ των αστυνομικών, μάλιστα, δε δίστασαν να χειροκροτήσουν ειρωνικά τους αστυνομικούς που συνόδευαν τους κατηγορουμένους

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο πρώην προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βόλου, καθώς και ο αστυνομικός του Τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης,  βρέθηκαν την προηγούμενη συνδικαλιστές αστυνομικοί, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον συνάδελφό τους, ο οποίος, ωστόσο, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

Η στάση του Άδωνη Γεωργιάδη

Έκτοτε ρωτάω συνεχώς στο twitter τον τ. βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν βουλευτή της ΝΔ  Άδωνη Γεωργιάδη (που η αλήθεια είναι ότι έχουμε συχνή, σχεδόν καθημερινή επικοινωνία), να μου πει την γνώμη του σε σχέση με τους επίορκους αστυνομικούς που σύμφωνα με τις εφημερίδες ήταν μπλεγμένοι στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και σε σχέση με τους χειροκροτητές συναδέλφους τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας εξόχως συντηρητικός πολιτικός και προβάλει με επιμονή σχήματα που περιέχουν την πατρίδα την θρησκεία την οικογένεια και την έννομη τάξη. Έχει πάρει πολλές φορές δίκαια ή άδικα το μέρος της αστυνομίας  και αστυνομικών και είναι πάντα ενάντια σε φιλελεύθερες ή ελευθεριακές αυτοοργανούμενες κινήσεις πολιτών. Έτσι έχει καταφέρει να ψηφίζεται από ένα μεγάλο μέρος των σωμάτων ασφαλείας.

Όταν μάθαμε την είδηση για τους αστυνομικούς του Βόλου που συμπαραστάθηκαν στους συναδέλφους τους που ήταν μπλεγμένοι σε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών είχαμε έντονη την απορία για το ποια θα μπορούσε να είναι η άποψη του Αδώνιδος για το θέμα. Πόσους ψήφους μπορεί να χάσει ο πολιτικός Άδωνις Γεωργιάδης για να είναι εντάξει με αυτά που διακηρύσσει; Είναι όσο λέει ενάντια στη διακίνηση των ναρκωτικών ή τον νοιάζει περισσότερο να μην δυσαρεστήσει ψηφοφόρους του αστυνομικούς παρά το γεγονός ότι αυτοί μπορεί να είναι και έμποροι ναρκωτικών;

 

Έτσι την πρώτη μέρα κατά το μεσημεράκι τον ρώτησα αν καταδικάζει τους αστυνομικούς που ήταν μπλεγμένοι στο κύκλωμα ναρκωτικών.
Ο Άδωνις δεν μας απάντησε!!!

Adonis1


Την ίδια ημέρα το απόγευμα τον ξαναρώτησα δείχνοντάς του και το αηδιαστικό βίντεο που αστυνομικοί χειροκροτούν συναδέλφους του κατηγορούμενους ως εμπόρους ναρκωτικών.

Πάλι εποίησε την νήσσαν ο Σπυρέτος.
Δείτε!!!

Adonis2

Μετά από δύο μέρες που τον πέτυχα πάλι στο twitter τον ξαναρώτησα.
Εκεί με ενημέρωσε ότι «διατάχτηκε υπηρεσιακά ΕΔΕ»!!!
Εξακολουθώ να του ζητώ  την ΔΙΚΗ του ανακοίνωση το ΔΙΚΟ του σχόλιο.
Του ζητώ μια καταγγελία του βουλευτή ενάντια στους εμπόρους ναρκωτικών και στους υποστηρικτές τους.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αρνείται.
Κάποια στιγμή μου απαντά «Φυσικά και ναι».
Του ζητώ μια ολόκληρη πρόταση καταδίκης ή μια ανακοίνωση.
Αρνείται.

Adonis3

Δεν σταματώ να τον ρωτώ όπως και μετά από δέκα μέρες  που τον ξαναρωτώ.
Πάλι τίποτα!!!

Adonis4

Και στις 17 Ιανουαρίου του ζητώ μια καταγγελία, μια ανακοίνωση.
Πάλι τίποτα!!!

Adonis5

Αυτός είναι ο Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης. Πατρίς θρησκεία οικογένεια αλλά το κύκλωμα αστυνομικών που διακινούν ναρκωτικά δεν το καταδικάζει. Φοβάται μη χάσει ψήφους από ένα κύκλωμα αστυνομικών που τους έχει υποσχεθεί αιώνια συμπαράσταση ακόμη και αν αυτοί είναι στυγνοί δολοφόνοι όπως τα μέλη μιας συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών!!!

Καναλιώτης

19/1/2013

>

Adonisxaroymenos

Σχολιάστε