Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ


Μετά την ανατροπή του  μεγαλειώδους ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015 , ο λαός προδομένος και απογοητευμένος μοιάζει να έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Η διάψευση των ελπίδων του για ανατροπή των μνημονίων και η μετακίνηση του ΣΥΡΙΖΑ  στο στρατόπεδο του ευρωμονόδρομου οδήγησε πολλούς στην αποχή και άλλους στο ψέμα του «παράλληλου προγράμματος». Άλλοι έκαναν την επιλογή τους ανάμεσα στις διάσπαρτες δυνάμεις του αντιμνημονιακού χώρου . Η αποτυχία εκπροσώπησης του ΟΧΙ στη βουλή και η πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ σήμανε ακόμα μεγαλύτερη παραίτηση και κατάθλιψη.

Τώρα διανύοντας τον έβδομο χρόνο των μνημονίων , ο λαός έχει οδηγηθεί σε τεράστια εξαθλίωση ανάλογη με περίοδο πολέμου.Το νέο ανομολόγητο τέταρτο μνημόνιο προβλέπει το τελειωτικό χτύπημα σε όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες , στους χαμηλόμισθους που χάνουν το αφορολόγητο , στους συνταξιούχους που θα υποστούν νέο κούρεμα , στη νέα γενιά που δεν βρίσκει δουλειά και αναγκάζεται σε μετανάστευση .

Παράλληλα όμως όλοι κατανοήσαμε ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε μιά ιδιότυπη οικονομική κατοχή και πλέον η όποια λύση δε βρίσκεται υποχρεωτικά μέσα στην ΕΕ και στο ευρώ . Οι υποσχέσεις για ρύθμιση του χρέους έχουν καταντήσει ανέκδοτο. Ευτυχώς παρά τη πολυδιάσπαση του χώρου βλέπουμε να αναπτύσσονται κοινές δράσεις όπως στους πλειστηριασμούς ή στο άνοιγμα των διοδίων.

Αυτό όμως δεν φτάνει ! Ο λαός χρειάζεται ελπίδα και έμπνευση . Η συνεργασία όλων των Aριστερών Aντιμνημονιακών Πατριωτικών και Δημοκρατικών δυνάμεων και η εκλογική συμπόρευση τους θα αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων . Ο πόλος θα σταθεί αντίβαρο στο μέτωπο των Ευρωπαϊστών , στους πάσης φύσεως ακροδεξιούς “αντιμνημονιακούς” και ανάχωμα στις ορέξεις των δανειστών . Επιτέλους ας ψάξουμε αυτά που μας ενώνουν  και όχι αυτά που μας χωρίζουν . Ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα !

Εμείς σαν συλλογικότητα αποτελούμαστε από άτομα με διαφορετικές αναφορές και καταβολές διαφορετικές εκλογικές επιλογές αλλά με τις ανησυχίες του μέσου πολίτη. Επιθυμούμε και μαχόμαστε για το κοινό εκλογικό μέτωπο όλων των Αριστερών Αντιμνημονιακών Πατριωτικών και Δημοκρατικών δυνάμεων . Όποιος δε αντιλαμβάνεται αυτή την αναγκαιότητα θα τεθεί στο περιθώριο της ιστορίας . Όποιος δε βοηθήσει αυτή τη προσπάθεια θα είναι άξιος της μοίρας του.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Πηγή -> http://metopotouoxi.blogspot.gr/2017/05/blog-post_5.html?m=1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s