Κυβέρνηση και αστυνομία πνίγουν με χημικά και βία το ειρηνικό συλλαλητήριο


.


Κυβέρνηση και αστυνομία προσπαθούν να πνίξουν στα χημικά και την βία το ειρηνικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος

Πηγή  –> εδώ
Η κυβέρνηση τρομοκρατημένη από την κοινωνική αντίδραση στο μεσοπρόθεσμο και την μαζική διάθεση για συμμετοχή στα συλλαλητήρια επιχειρεί δια των αστυνομικών δυνάμεων από το πρωί να προκαλέσει τους χιλιάδες ειρηνικούς διαδηλωτές που συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος και να δημιουργήσει αφορμές και συνθήκες για μαζική καταστολή και διάλυση της συγκέντρωσης. Χιλιάδες εργαζόμενοι, νεολαίοι, αποφασισμένος λαός παρά το όργιο της αυθαιρεσίας και της καταστολής, παρά τις πρωτοφανείς ποσότητες χημικών που κάνουν ασφυκτική την ατμόσφαιρα αρνούνται να εγκαταλείψουν την πλατεία Συντάγματος.
Όσο μεγαλώνουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα τόσο αυξάνεται η προσπάθεια καταστολής και τρομοκράτησης του λαού. Πρόκειται για μάταιες προσπάθειες. Οι μέρες αυτής της κυβέρνησης, αυτής της πολιτικής είναι μετρημένες!
.
Αθήνα 28 Ιουνίου 2011.
.

.

Ο αέρας δημοκρατίας, δεν δηλητηριάζεται από τη βία και τα χημικά!

Πηγή  –> εδώ

Σχολιάζοντας, εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων τα σημερινά επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος, η εκπρόσωπος τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου δήλωσε:

«Για ακόμα μια φορά σήμερα στο Σύνταγμα, η περίεργη μειοψηφία της βίας προσπάθησε να επιβάλλει την καταστροφική για την πόλη πολεμική της, σε μια μαζική ειρηνική διαδήλωση. Εξέθεσε έτσι χιλιάδες πολίτες στις απαράδεκτες πρακτικές της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, όπως πάντα άδραξε την ευκαιρία για να διαλύσει την δυναμική της πλατείας, που έχει οδηγήσει την κυβέρνηση σε σημαντικές πολιτικές ήττες. Η επανάληψη έχει διδάξει τους πολίτες και το συλλογικό φρόνημα δεν κάμπτεται ακόμα κι αν αδειάσουν πάλι οι αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. από χημικά».

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Σχολιάστε