Οι λαοί έχουν τους δημοσιογράφους που τους αξίζουν

 

Απ’ ότι βλέπουμε στα δύο επόμενα videos οι δημοσιογράφοι στην Ιρλανδία είναι εξ ίσου μαχητικοί με τους Έλληνες δημοσιογράφους.

Πρώτα οι Ιρλανδοί…

.

.
.

Αλλά και οι Έλληνες, πολύ μαχητικοί και αυτοί, ε;
Στη συνέχεια βλέπουμε ολόκληρο τον ΔΟΛ σε πλήρη δράση!!!

Μόνο που οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι τα χώνουν στην εξουσία, ενώ εδώ οι δικοί μας λαδέμποροι προσπαθούν να απαξιώσουν ακόμη και συμβολικές και ίσως ανώδυνες εστίες αντίστασης με το φόβο μη μεγαλώσουν.
Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που οι μισθοί τους είναι τόσο μεγάλοι. Μόνο αυτός : Προωθούν και αναπαράγουν  His Master voice.
Ακόμα και ο Χατζηνικολάου, χτες, είπε ότι οι Ιρλανδοί είναι πραγματικοί δημοσιογράφοι σε αντίθεση με τους Έλληνες που χαϊδεύουν την εξουσία. Ακόμα και ο Χατζηνικολάου!!!

3 comments on “Οι λαοί έχουν τους δημοσιογράφους που τους αξίζουν

  1. Ή αντίθεση είναι εντυπωσιακή !!!

    Ο τρόπος είναι ίδιος, μόνο που οι Έλληνες δημοσιογράφοι μάλλον μόνο στους ανυπεράσπιστους πολίτες μπορούν να κάνουν κριτική και να ρωτάνε με αυτό το ύφος.
    Οι δικοί μας δημοσιογράφοι, μάλλον πρέπει να έχουν πολλά χρωστούμενα στην εκάστοτε εξουσία και έτσι …κωλύονται να κάνουν δημοσιογραφία. Αυτό γίνεται φανερό πλέον όταν στην συνέχεια παροπληστούν από την «ενεργό» δράση που τους χρησιμοποιούν απρόσκοπτα στα γραφεία τους σαν κειμενογράφους.

    Είναι πολλά τα λεφτά, Κανάλι!!!

  2. Σύντροφε οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι δεν είναι στο payroll των πολιτικών. Όχι ότι οι δικοί μας είναι … αλλά λέμε τώρα …

    Όχι δεν είναι η αντίθεση εντυπωσιακή. Πότε πια θα παραδεχτούμε ότι είμαστε ένας πουλημένος λαός (από τον εκλεγμένο πολιτικό έως αυτόν που τον εξέλεξε) για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα? Ίσως τότε, και μάλλον ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, να ξαναγυρίσουν στα πανεπιστήμια τα αμπέχονα και να λιγοστέψει λίγο το … burberry και να αρχίσουμε από την Αρχή!

  3. @ 2, hellaswebnews : Όλοι οι πρωτοδημοσιογράφοι σε όλο τον καπιταλισμό είναι στο payroll κάποιων συμφερόντων. Αλλά τα συμφέροντα αλλάζουν ανάλογα με την πολιτική συγκυρία.

    Για την δεύτερη παράγραφο σου, έχω να πω ότι η κυβέρνηση μειοψηφίας του 15% του λαού που τους ψηφίζει, ε ναι! αυτοί είναι διαπλεκόμενοι. Σε αυτό το 15% δίνουν μερικά ψίχουλα για να τους συντηρούν οπότε τους έχουν και αυτούς συνεργούς. Εκεί πάει και το «μαζί τα φάγαμε».
    Συνολικά οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με το 10% τα φάγανε εναλλασώμενοι με τις κυβερνήσεις της ΝΔ και ένα 10% οπαδούς της. Υπάρχει και ένα 5% που πάει από το ένα κόμμα στο άλλο.

Σχολιάστε