Μεγάλη Διαδικτυακή Δημοσκόπηση Πρόθεσης Ψήφου Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η παρούσα δημοσκόπηση από τις πρώτες πρωινές ώρες τις  18 Νοεμβρίου 2013 δέχεται επίθεση που συντονίστηκε από την εφημερίδα Στόχο όπως και η ίδια παραδέχεται ► http://www.stoxos.gr/2013/11/70_20.html
Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης όπως έχουν τώρα διαμορφωθεί δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Το Κανάλι αποφάσισε να επαναφέρει τα πράγματα στην τάξη και αποφάσισε να αποκλείσει την ΧΑ από αυτήν την δημοσκόπηση λέγοντας ότι πριν την επίθεση κατέγραφε 14%.
Για να δούμε θα ψηφίσουν ΛΑΟΣ;;;;

1mixaloliakos-ntora1_0

Θέλουμε να αποτυπώσουμε τα νέα πολιτικά δεδομένα. Παρακαλώ βοηθήστε μας. Διαδώστε.

Οι προηγούμενες δημοσκοπήσεις μας  ήταν
…του Οκτωβρίου ► εδώ
…του Σεπτεμβρίου ► εδώ


Έναρξη Τετάρτη 13/11/2013

Λήξη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 20/11/2013 

 

BERLIN1

Ο όρκος του Ταγματασφαλίτη στην Γερμανική κατοχή

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον
τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως
εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ.
Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας
και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου.
Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου,
τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω,
θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών.

30 comments on “Μεγάλη Διαδικτυακή Δημοσκόπηση Πρόθεσης Ψήφου Νοεμβρίου 2013

    • Το blog σου ρέπει να δέχεται συντονισμένη επίθεση από τους ΝΑΖΙ της ΧΑ, και από τους συναδέλφους τους στην ασφάλεια, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην ΕΥΠ…

    • Ακόμα να αυτοκτονήσεις φασίστα Flaminkdragon Flaminkdragon; Κακέκτυπο του Αδόλφου είσαι… Οι παππούδες σου συνεργάτες των γερμανών ήτανε και οι προπαππούδες σου συνεργάτες των Τούρκων ήτανε και συ συνεργάτης των πιο αντιδραστικών κύκλων του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου είσαι… Γι αυτό αυτοκτόνα όσο είναι καιρός…

  1. Ναι έχει ποινικό μητρώο… Λογικό είναι με τις εξορίες, τις φυλακές και τις εκτελέσεις που εσείς οι χιτλερικοί κάνατε εναντίον της…Μόνο που τα τελευταία χρόνια ότι έχει κερδίσει ο λαός και η εργατική τάξη το κέρδισε χάρις στην αριστερά και χάρις στους αγώνες στους οποίους ήταν στην πρωτοπορία… Μόνο όταν η αριστερά άρχισε να υποχωρεί άρχισαν να υποχωρούν και τα δικαιώματα του λαού… Και αν θες να ξέρεις ιστορία όταν οι ιδεολογικοί σου παππούδες συνεργαζόντουσαν με τους ΝΑΖΙ ή πουλούσαν τρόφιμα στη μαύρη αγορά οι αριστεροί πολεμούσαν τους ΝΑΖΙ και τους συνεργάτες τους με το όπλο στο χέρι για να μπορείς και εσύ να μην έχεις κατοχή και για να μπορείς να έχεις ένα καρβέλι ψωμί που ακόμα και αυτά στα αμφισβητούν… Αν αυτά δε σου αρέσουν τότε καλύτερα ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!!

    • Γράφε ιστορία τα ψέμματά σου αράδα
      και βλόγα το φονιά βρίζε το θύμα
      και αρετή των δρομάκων σουσουράδα
      τον κάθε σωματέμπορά σου τίμα…
      Κάωστας Βάρναλης

  2. Άντε στο διάολο που θες καικ επίσημο έγγραφο χιτλερικέ απόγονε των ταγματαλητών!!! Πάρτο χαμπάρι ο Στάλιν κάρφωσε την κόκκινη σημαία στη φασιστοβουλή σου και ο αρχηγός σου ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!

  3. Λυπάμαι αλλά το σύνθημα «Τιμή και δόξα στα τάγματα ασφαλείας» και το σύνθημα «τιμή και δόξα σε χίτες και ταγματασφαλήτες» τα λένε μέλη της χρυσής αυγής… Αν εσύ δεν ακούς και δε βλέπεις μάλλον θα φταίει πως είσαι μονοκύτταρο ον και γι αυτό λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! Άντε στο διάλο τώρα ξεφτίλα…

  4. Στις 26 Αυγούστου του 1944 λαμβάνεται η απόφαση να αποχωρήσουν από την Ελλάδα τα στρατεύματα της Βέρμαχτ. Οι Γερμανοί είχαν εξοπλίσει με πολύ βαρύ οπλισμό τα Τάγματα Ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουν τη φυγή τους από τα χτυπήματα που προσπαθούσε να τους καταφέρει ο ΕΛΑΣ, που είχε ήδη χαρακτηριστεί από τους συμμάχους και την κυβέρνηση του Καΐρου σαν συμμαχικό στράτευμα και λειτουργούσε πλέον και επίσημα υπό την κάλυψη και τις διαταγές της εξόριστης κυβέρνησης. Στο πλαίσιο αυτό ο Άρης Βελουχιώτης βρισκόταν στην Πελοπόννησο με διαταγή της κυβέρνησης του Καΐρου με σκοπό να εκκαθαρίσει όλες τις περιοχές της από τα φιλοναζιστικά Τάγματα Ασφαλείας που παρενοχλούσαν τους κοτοίκους. Ο απολογισμός της δράσης από τα Τάγματα ασφαλείας στην περιοχή της Καλαμάτας κατά τη διάρκεια της κατοχής, ήταν χιλιάδες πυρπολημένα σπίτια και περίπου 1.500 εκτελεσμένοι πατριώτες. Τα τελευταία αντίποινα των ταγματασφαλιτών είχαν πραγματοποιηθεί μόλις λίγες βδομάδες νωρίτερα.

    Ενώ σε όλη την Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο οι διάφορες ένοπλες ομάδες από Χίτες και Ταγματασφαλίτες παραδίνονται στις δυνάμεις του ΕΛΑΣ, στην Καλαμάτα μια μεγάλη ομάδα από πάνοπλους φιλοναζιστές Ταγματασφαλίτες αποφάσισαν να μην παραδοθούν, αλλά μεταφέρθηκαν στον Μελιγαλά για να δώσουν μάχη. Εκεί, ύστερα από τρεις μέρες μάχες αναγκάστηκαν να παραδοθούν στις 15 Σεπτεμβρίου στις δυνάμεις του Άρη Βελουχιώτη. Πολλοί από τους παραδοθέντες ταγματασφαλίτες εκτελέστηκαν κυρίως από τα εξαγριωμένα πλήθη και τους συγγενείς των θυμάτων τους, είτε εκτελέστηκαν από τους ΕΛΑΣίτες. Πολλές φορές οι ίδιες οι δυνάμεις του ΕΛΑΣ προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα αγανακτισμένα πλήθη χωρίς να το καταφέρουν.

    Η Συμφωνία της Καζέρτας στις 26 Σεπτεμβρίου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το ρόλο του ΕΛΑΣ ως συμμαχικής δύναμης και καταδίκασε εκ νέου τα δωσίλογα Τάγματα Ασφαλείας. Εξάλλου, υπό την πίεση των άλλων χωρών της Ευρώπης που είχαν ήδη θεσμοθετήσει παρόμοιες διατάξεις, η νέα κυβέρνηση της Απελευθέρωσης αναγκάστηκε να νομιμοποιήσει τις εκτελέσεις των δωσιλόγων, επισήμως των Ταγμάτων Ασφαλείας, της Ειδικής Ασφάλειας της Χωροφυλακής και άλλων πιο μικρών οργανώσεων.

    Είναι φανερό ότι όποιος προσπαθεί να μπερδέψει και αν δημιουργήσει σύγχυση για την μάχη του Μελιγαλά λέγοντας ότι ήταν μια μάχη του εμφυλίου, είναι φανερό ότι το κάνει κακόβουλα.

    Η μάχη του Μελιγαλά ήταν μια μάχη μεταξύ των δυνάμεων της απελευθέρωσης και των φιλοναζιστικών Ταγματασφαλίτικων δυνάμεων κατοχής.

    Όποιος υπερασπίζεται τους Χίτες και τους Ταγματασφαλίτες είναι φανερό ότι υπερασπίζεται μια φιλοναζιστική οργάνωση συνεργατών των ναζιστικών γερμανικών δυνάμεων κατοχής και δεν μπορεί παρά να είναι και αυτός Ναζί και εν δυνάμει δωσίλογος.

    • Πως μπορείς να γράφεις τόσα ψέμματα σε τόσο λίγες λέξεις;
      Ρητορικό το ερώτημα φυσικά.

      Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που θα σε κυνηγάει για πάντα.

  5. Κύριοι,
    Μου φαίνετε παραλογο και αντιδημοκρατικο να μην περιλαμβανετε τον κομμα της Χρυσης Αυγης στην δημοσκοπηση σας αφού η ενέργεια σας αυτή μπορεί να κριθεί κακοβούλως, συνεισφεροντας αρνητικα στο κύρος της ιστοσελίδας σας.

    Για να το θεσουμε πιο απλα, είτε θα επρεπε να σταματησετε την ψηφοφορία, είτε θα επρεπε να την δημοσιευσετε,με όλα τα κομματα. Έτσι όπως το κάνατε, κάποιος παιρνει την λανθασμενη αντιληψη οτι το Σύριζα είναι πρώτο.

    Αυτό δείχνει 1) δολιοτητα 2) υπουλοτητα 3) ανεντιμότητα 4) μικροψυχια 5) αναξιοπιστία προς το μέρος σας και τέλος 6) μισαλλοδοξία έναντι στο μεγαλείο της Χρυσής Αυγής.

    Γιατί όπως και να το κάνουμε, το να είσαι αριστερός στη χώρα με όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια Η’ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ.
    Όποιος καταλαβε, κατάλαβε.

    Μακάρι να ανοίξουν τα μάτια κάποιων έντιμων πολιτών που δήλωναν αριστεροι επειδή
    1) έψαχναν την ταυτότητα του «αντικομφορμιστή»
    2) ακούγανε Παπακωνσταντίνου και λοιπούς «στρατευμένους τραγουδιστές»
    3) παλεύοντας στην ΚΝΕ νοιώθαν οτι δημιουργούσαν κάτι ομάδικό με τους συντρόφους
    4) θέλαν να πηδήξουν τις «εύκολες» αριστερές
    5) ήταν οι γονείς/ παππούδες τους που όμως είχαν παραπληροφορηθεί από τα ελάχιστα μέσα της εποχής
    6) κατεβαίνει ο θείος τους βουλευτής του Συριζα ενώ πριν ήταν στο Πασόκ

    Μάγκες, το λάθος σας είναι οτι εμπιστεύεστε τους ΑΛΗΤΕΣ / επικίνδυνους που ηγούνται της Αριστεράς. Μην τους κάνετε μάγκες, δεν το αξίζουν. Είναι ύπουλοι, διπρόσωποι και άνετα θα σκότωναν πάλι Έλληνες ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ λόγω του φανατισμού που πάντα κρύβουν μέσα τους για την Ελλάδα.

    Δεν εχω να πω τιποτε άλλο.
    Ο Θεός να σας βοηθήσει και να έχει καλά τα παιδιά σας.

  6. Πολύ Δημοκρατία παίζει εδώ και μου αρέσει…
    Κάτι δεν σας είπανε καλά εδώ είναι Ελλάδα με Έλληνες πολίτες σας αρέσει δεν σας αρέσει λοιπόν πρέπει να υπάρχουν όλα τα κόμματα στη δημοσκόπηση σας
    δεν μου λέτε όμως στην 1η δημοσκόπηση βγήκε 1η η Χρυσή Αυγή με 70% στην δεύτερη βγήκε 1ο το Άλλο κόμμα με 70% οπότε έχω 2 ερωτήσεις…
    τι νομίζετε ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι ποσοστά έχει η χρυσή αυγή ή μηπως φοβάστε να τα βλέπετε ;; δεν βλέπω όμως το λόγο να φοβάστε είστε επηχηρματίες,ανθέλληνες, θέλετε να κάνετε κακό στην πατρίδα γι’ αυτό τρέμετε;

    απο πότε οι αναρχικοί βγάζουν δημοσκοπήσεις;
    έχετε γίνει αστείοι ειμαι 17 ετών δεν είμαι γραμμένος σε κανένα κόμμα και ούτε θα το κάνω ποτέ αλλά βάζω τα γέλια όταν συνομιλώ…με άτομα της ιδεολογίας σας και μάλιστα το πιο πρόσφατο αστείο σας είναι ότι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ 43 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΕΙ) ΨΗΦΙΖΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ…

    ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΘΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΑΝ ΛΟΙΠΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…..

Σχολιάστε