ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί. Μόνος σου τα έφαγες. Έχω και video.

 

Έχει αρχίσει να κοστίζει πολλά χρήματα η κάθε έξοδος του κ. Πάγκαλου!
Πότε επί τέλους η κυβέρνηση θα αρχίσει την οικονομία;

Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ πολλοί τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα. Με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ και σε κλίμα έντασης ο κ. Πάγκαλος συνομίλησε με τους κατοίκους και εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.

Στο σημείο έχουν φτάσει και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Πηγή –> Πολίτες Λαυρεωτικής

6 comments on “ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί. Μόνος σου τα έφαγες. Έχω και video.

  1. Ανακοίνωση Θ. Πάγκαλου.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα επεισόδια.

    «Χθες το βράδυ (16/3/2011) ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως κάνει κάθε χρόνο, είχε καλέσει 11 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να φάνε και να συζητήσουν, σε μια ταβέρνα της εκλογικής του περιφέρειας που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Καλυβίων.

    Οι γνωστοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου, άδραξαν την «ευκαιρία». Καθώς η συγκέντρωσή τους στο μπλόκο της Κερατέας, όπου σκόπευαν να επιτεθούν στις αστυνομικές δυνάμεις ήταν τόσο ολιγάριθμη που δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν το στόχο τους εκεί, έσπευσαν να μετακινήσουν περίπου 50 άτομα στα Καλύβια όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα γι’ αυτούς.

    Πράγματι, ήρθαν έξω από την ταβέρνα και επί δύο και πλέον ώρες έβριζαν, χυδαιολογούσαν και έκαναν αισχρές χειρονομίες προς τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τη σύζυγό του η οποία συμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο παρακείμενο Δημαρχείο και ήρθε μόλις πληροφορήθηκε τα επεισόδια.

    Επειδή ο κύριος Τσίπρας ζητάει με επιθετικό ύφος ονόματα προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσει σύγχυση, αυτή τη φορά θα αναφέρουμε τους πρωταγωνιστές ώστε να μην τσακώνονται μετά σε διάφορα blogs για το ποιος ήταν πιο μεγάλος «λαϊκός αγωνιστής». Διοργανωτής των επεισοδίων όπως και όλων των προηγουμένων τραμπουκισμών στα μπλόκα της Κερατέας είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μελέτης Πόγκας και ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας κ. Σταύρος Ιατρού.

    Παρά τις ύβρεις και τις χυδαιότητες, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εξήλθε τρεις φορές για να προσπαθήσει να μιλήσει με όσους είχαν διάθεση να συζητήσουν. Και τις τρεις φορές τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατηύθυναν την όλη «επιχείρηση», διέκοπταν τη συζήτηση με οργανωμένες κινήσεις, ύβρεις και απειλές. Όταν αυτά δεν πτόησαν τον Αντιπρόεδρο, έκαναν χρήση του «εξοπλισμού» που είχαν φέρει μαζί τους. Πλην των γιαουρτιών που αποτελούν «διαχρονική αξία», έγινε ένα ακόμα βήμα προς μια βιαιότερη πρακτική. Ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο προκαλώντας του μώλωπες.

    Τελικά άρχισαν να συγκεντρώνονται φίλοι του καταστηματάρχη και του Αντιπροέδρου και πολλοί κάτοικοι των Καλυβίων και του Κουβαρά, οι οποίοι ήθελαν να αποδοκιμάσουν τέτοιου είδους τραμπουκισμούς. Ανάμεσά τους ήταν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής. Η συγκέντρωση των τραμπούκων του ΣΥΡΙΖΑ -όταν είδαν ότι όχι μόνο δεν πέτυχαν να τρομοκρατήσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά συγκέντρωναν και την εχθρότητα των ντόπιων- άρχισε να αραιώνει. Συγχρόνως αυξανόταν και ο αριθμός εκείνων που είχαν προσέλθει για να εμποδίσουν αυτού του τύπου τις εκδηλώσεις στο χωριό τους. Τότε αποχώρησαν και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο Αντιπρόεδρος.

    Το τελικό επεισόδιο γράφτηκε λίγο αργότερα στην έξοδο του χωριού όταν τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν καρτέρι στους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και λιθοβόλησαν τα αυτοκίνητά τους.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα αυτά έγιναν την στιγμή που η Κυβέρνηση στο θέμα της Κερατέας, προχώρησε σε μια σειρά κινήσεων για να τερματιστεί η ένταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι βήμα για την λύση αυτή αποτέλεσε η έναρξη της απόσυρσης των αστυνομικών δυνάμεων. Μόλις όμως έγινε η πρώτη κίνηση, κάποιοι έσπευσαν να κάψουν τα μηχανήματα της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο. Είναι σαφές ότι στην Κερατέα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη μεγάλη του πρόβα για την διεξαγωγή αντάρτικου εναντίον του κράτους.

    Η συστηματική και οργανωμένη στράτευση του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο της ανομίας, της αυθαιρεσίας και της τρομοκράτησης των οπαδών της Κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος, οδηγεί μοιραία σε αντιδράσεις που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν. Καλό θα ήταν ο κύριος Τσίπρας και οι άλλοι επαναστάτες του σαλονιού να σταματήσουν τώρα πριν να είναι πολύ αργά.

    Σε μιαν εποχή βαθύτατης οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και πολιτισμικής κρίσης, όπου το μέγιστο ζητούμενο είναι ο κοινοβουλευτισμός και η Δημοκρατία να αντέξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να δώσουν τη λύση, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τακτικές και μεθοδεύσεις που θυμίζουν έντονα όσα έκαναν οι εχθροί του κοινοβουλευτισμού εναντίον της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Εκείνος που τελικά κέρδισε τότε, ήταν ο φασισμός και οι Ναζί».

    Πηγή εδώ –> http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=111760

    Κανάλι : «Πόσα του δίνεις ρε Τσίπρα για να τα λέει αυτά;;;»

  2. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ.Πάγκαλο

    Οι κατηγορίες που εκτοξεύει ο κ.Πάγκαλος προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προσωπικές απόψεις ενός οποιουδήποτε στελέχους του ΠΑΣΟΚ, αλλά ψεύδη και συκοφαντίες που στρέφονται ενάντια σε έναν ιστορικό πολιτικό χώρο της αριστεράς από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
    Για αυτό το λόγο και δεν μπορούμε να σταθούμε μόνο στη φαιδρότητα των δηλώσεων και στις πρωτοφανείς ύβρεις που κατά καιρούς εκστομίζει ο κ. Πάγκαλος.
    Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να καλύπτει τον κ.Πάγκαλο, νομίζοντας ότι με τη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να απαντήσει στα αδιέξοδα που η ίδια η πολιτική της δημιουργεί. Η κυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες τόσο για τα μέτρα που εφαρμόζει, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να στρέψει τη συζήτηση μακριά από τα προβλήματα του λαού.
    Οι κοινωνικοί αγώνες και τα μαζικά λαϊκά κινήματα, που αναπτύσσονται σε όλη τη χώρα και προασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και τη δημοκρατία, θα δώσουν στην κυβέρνηση την απάντηση που της αξίζει.

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/03/2011

  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ολέθριο σφάλμα που θα τον οδηγήσει στην καταστροφή!

    Δεν του έχει πει κανένας ότι ΠΟΤΕ δεν μπαίνεις ανάμεσα σε έναν πάγκαλο και την τροφή του;

  4. «Γιατί γιαούρτωσα τον Πάγκαλο»

    Πατέρας τριών παιδιών είναι ο άνθρωπος που γιαούρτωσε τον Θεόδωρο Πάγκαλο πριν από λίγες μέρες υποστηρίζοντας στην εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα» πως το έκανε ως ξέσπασμα οργής.

    Ο ίδιος τόνισε την εφημερίδα πως δεν ανήκει στην πολιτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

    «Ήταν ξέσπασμα οργής μου απέναντι σε έναν πολιτικό που όχι απλώς αποφεύγει να ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ, αλλά πολλές φορές έχει τοποθετηθεί ενάντια στον αγώνα μας», είπε ο άνδρας ο οποίος είναι κάτοικος της Κερατέας.

    Παράλληλα, σημείωσε ότι οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι από τη στάση του κ. Πάγκαλου ο οποίος είχε πει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με 10.000 ανθρώπους όταν όφελος θα έχουν 1,5 εκατομμύρια Αθηναίοι.

    Επιπλέον, ως προκλητική χαρακτήρισε την αντίδραση του Θ. Πάγκαλου διότι όπως τόνισε «δεν πτοήθηκε από τις διαμαρτυρίες, ούτε καν από τη ρίψη γιαουρτιού. Έδειξε ότι δεν τον ενδιέφερε να μας ακούσει και συνέχισε το φαγητό του».

    http://news247.gr/ellada/synenteyksh_toy_andra_poy_epitethhke_ston_pagkalo.810317.html

  5. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ

    «Αξιότιμε κ. Παπανδρέου,

    Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να επανέλθω σε ένα θέμα που σας έχω θέσει τόσο δημόσια όσο και σε κατ ιδίαν συνομιλίες μας.

    Πρόκειται για την απαράδεκτη συμπεριφορά και τις χυδαίες συκοφαντικές επιθέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησής σας, κ. Πάγκαλου, απέναντι σε ένα πολιτικό χώρο με μακροχρόνια ιστορία και σημαντική συμβολή στους αγώνες για τη δημοκρατία στο τόπο μας.
    Θα σας υπενθυμίσω ορισμένα μόνο περιστατικά:
    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σας, στις 6/3/2010, κατήγγειλε ψευδώς ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων τα ονόματα θα έδινε στην αστυνομία, ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ. Οι έρευνες της αστυνομίας απέδειξαν πως οι δράστες δεν είχαν καμία σχέση με τον πολιτικό μας χώρο.

    Μετά το τραγικό περιστατικό του εμπρησμού της MARFIN, άφησε χυδαία υπονοούμενα, σχετικά με τη συμμετοχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο εμπρησμό. Στις 6/3/2011, επανήλθε από τη δημόσια τηλεόραση, καταλογίζοντας ότι οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ καίνε πολυκαταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

    Στις 27/2/2011 κατήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προσχεδιάσει τις διαμαρτυρίες εναντίον του στο Παρίσι, σε εκδήλωση μάλιστα, όπου κανείς δεν γνώριζε ότι θα παρευρίσκονταν.
    Στις 21/3/2011, επανήλθε με τις ίδιες ανυπόστατες κατηγορίες για διαμαρτυρίες των κατοίκων της Κερατέας εναντίον του. Κατονόμασε μάλιστα δύο πολίτες ως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσαν και υποκίνησαν αυτό το περιστατικό, αλλά για κακή του τύχη κανείς εκ των δύο δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παρά τις διαψεύσεις και στα τέσσερα αυτά περιστατικά, ο κ. Πάγκαλος όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη, αλλά επέμεινε να χυδαιολογεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, συγκρίνοντας τη δράση μας με αυτή των ναζί και καταλογίζοντάς μας σχεδιασμό ʽαντάρτικου πόλεων’Α για τη κατάλυση της δημοκρατικής νομιμότητας.

    Σήμερα, μάλιστα, σε ένα νέο τηλεοπτικό παραλήρημα, ούτε λίγο ούτε πολύ με κατέδειξε ως υποκινητή δολοφονικής απόπειρας εναντίον του.

    Είναι πια προφανές ότι η στάση και η συμπεριφορά του αντιπροέδρου σας, ξεπερνά κάθε όριο ανοχής. Στους παλιότερους φέρνει στη μνήμη άλλες εποχές που όλοι νομίζαμε ότι δε θα ξαναεπιστρέψουν. Εποχές όπου η δημοκρατία ήταν σε κίνδυνο και κάποιοι προετοίμαζαν το έδαφος για αντιδημοκρατικές πρακτικές ενάντια στις δυνάμεις της αριστεράς.
    Σε εμάς τους νεότερους γεννά την ανησυχία για τη δημοκρατική ομαλότητα αλλά και για το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

    Κε πρόεδρε,
    κατανοώ απολύτως ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, για να έχει τη πολυτέλεια η πολιτική ζωή, η κυβέρνηση και τα κόμματα, να ασχολούνται με τον χυδαίο και προβοκατόρικο ρόλο και λόγο του κ. Πάγκαλου.
    Ωστόσο ο κος Πάγκαλος δεν είναι ένας γραφικός πολιτικός σχολιαστής που έχει το ακαταλόγιστο να επιτίθεται κατά πάντων. Είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησής σας. Και αν η συμπεριφορά του αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία, αυτό το χρεώνεστε εσείς προσωπικά, όσο επιμένετε να μην την αποδοκιμάζετε.

    Από την πλευρά μας, σας ενημερώνω ότι δεν σκοπεύουμε πλέον να ασχοληθούμε με τον κ. Πάγκαλο μεμονωμένα, αλλά όσο τον ανέχεστε να σας εκπροσωπεί, με τη κυβέρνησή και με εσάς προσωπικά.

    Οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε συκοφαντική επίθεση ή προβοκάτσια στηθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα θεωρήσουμε πως έχει την συμφωνία και την κάλυψή σας.

    Με εκτίμηση
    Αλέξης Τσίπρας»

Σχολιάστε